Τετάρτη, Νοεμβρίου 6

Πυλαριακός 7 αστέρων... Μεγάλη νίκη για τους "κυανέρυθρους" 7-1 την Εικοσιμία


Πολύ καλός και παραγωγικός ο Πυλαριακός, απέναντι σε μια πολύ κακή Εικοσιμία, σήμερα στον Καραβόμυλο, πήρε μια σημαντική νίκη με σκορ 7-1 και έβαλε γερά θεμέλια για την είσοδο του στην τελική 4αδα της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Κ. Βιτωράτου σε πολύ καλή ημέρα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Ακ. Τσιμάρα και την φιλοδώρησε με εφτά γκολ. 
Συμπερασματικά, είχαμε ένα καλό παιχνίδι από πλευράς γηπεδούχων και πολύ κακή παρουσία από πλευράς φιλοξενούμενων, άλλωστε το σκορ τα λέει όλα.
Έτσι τα πράγματα στον Β’ όμιλο έχουν μπλέξει για τα καλά και μπορεί να δούμε στο τέλος ακόμη και τριπλή ισοβαθμία. Πάντως όλα είναι ρευστά και οι τρεις πρώτες ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στον επόμενο γύρο του θεσμού.
Τα γκολ
Στο 9'  σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ Κλειτογιάννη, αποκρούει δύσκολα χαμηλά ο Μπαξεβάνος και στην επαναφορά η μπάλα καταλήγει στον αμαρκάριστο Κ. Νικολοβιένη, ο οποίος πλασάρει για το 1-0.
Κάθετη πάσα του Κ. Νικολοβιένη στο 15’ βγάζει τον Γιαννάτο τετ α τετ με τον Μπαξεβάνο με τον τελευταίο να πλασάρει ψύχραιμα για το 2-0.
Ο Κλειτογιάννης εκτελεί  κόρνερ από δεξιά στο 20’ και βρίσκει τον αμαρκάριστο Γιαννάτο, που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και πετυχαίνει  το 3-0.
Στο 30’ οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν πέναλτι με τον Λ. Κουμαριώτη.
Εκτελεί ο ίδιος και μειώνει στο 3-1.
Αυτό θα είναι το σκορ για το πρώτο ημίχρονο και την ομάδα του Πυλαριακού καλύτερη να έχει «καθαρίσει» με τη νίκη.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48’, ο Θ. Νικολοβιένης θα βγάλει την σέντρα από την γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα θα πάρει μια παράξενη τροχιά, θα «κρεμάσει» τον Μπαξεβάνο για να καταλήξει τελικά η μπάλα στα δίχτυα του για το 4-1 του Πυλαριακού!
Μια παράλληλη σέντρα του Θ. Νικολοβιένη στο 55’ θα βρει αμαρκάριστο στην περιοχή τον Γιαννάτο, με τον τελευταίο να πλασάρει πάνω από τον Μπαξεβάνο για το 5-1 επιτυγχάνοντας χατ τρικ.
Στο 75’ σε μια απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντ. Κορσιάνου, η μπάλα θα βρει στα σώματα και στη συνέχεια θα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι του Φλαμιάτου.
Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να φορτώνουν γκολ την παραπαίουσα ομάδα της Λειβαθούς και στο 90+2’ θα πετύχουν το 6-1 με ωραίο πλασέ του Κ. Νικολοβιένη, μετά την καταπληκτική πάσα στην πλάτη της άμυνας του Θ. Νικολοβιένη.

Τέλος στο 90+5' νέα κάθετη πάσα του Θ. Νικολοβιένη φέρνει ξένα σε θέση τετ α τετ το Κ. Νικολοβιένη που θα πλασάρει σωστά για το 7-1 και το δικό του χατ τρικ και δεύτερο για την ομάδα του.
Μια πραγματικά μεγαλειώδη νίκη του Πυλαριακού, από τις πιο μεγάλες στην ιστορία του, απέναντι σε μια ομάδα που δεν θύμιζε τίποτε από την ομάδα που γνωρίζαμε.
Το έχουμε τονήσει από την αρχή ότι εκεί στην Πύλαρο γίνεται σωστή και πολύ σοβαρή δουλειά και τίποτε δεν είναι τυχαίο. Άλλωστε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα το δείχνουν!
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς την κα Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. (φίλαθλο).
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Φλαμιάτος, Τουλάτος, Κλειτογιάννης (63’ Καβαλλιεράτος), Μιχαλάτος (80’ Rexha), Ποταμιάνος, Νικολοβιένης Κ., Γιαννάτος (85’ Κόκκαλης), Νικολοβιένης Θ., Σταμούλης, Δημητρίου, Saliaj (75’ Αλυσανδράτος).
Εικοσιμία:(Α. Τσιμάρας), Μπαξεβάνος, Κουμαριώτης Κ. (70’ Πρέντζας), Καμπανός, Tozaj, Στεφανάτος, Τζάκης, Κουμαριώτης Λ. (46’ Κορσιάνος Αντ.), Μινέτος (46’ Λογκόνης), Κούρτι, Μπελτσώνιας, Κοκκόσης (55’ Χρίστο).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου