Τετάρτη, Νοεμβρίου 6

Πρώτος και καλύτερος στον Γ' όμιλο ο Παλληξουριακός 5-0 την Έρυσσο



Με μια ακόμη νίκη, την 6η στη σειρά και το απόλυτο 6Χ6, ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στη Α' φάση των ομίλων του τοπικού κυπέλλου ο Παλληξουριακός.
Η ομάδα του Ηλ. Ζερβού, επικράτησε της Ερύσσου σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη με σκορ 5-0 και τερμάτισε 1η και με διαφορά στον Γ’ όμιλο!
Γενικά είχαμε ένα παιχνίδι ανοικτό με μέτριο θέαμα και τους «ερυθρόλευκους» της Παλλικής, καλύτερους σε όλη τη διάρκεια του, να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα από τους φιλοξενούμενους, που και σήμερα προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου, αλλά δεν τα κατάφεραν, μιας και ο Παλληξουριακός ήταν ανώτερος, ποιοτικότερος και αρκετά παραγωγικός.
Έτσι, θα τερματίσουν στην 4η θέση του ομίλου χωρίς να συγκεντρώσουν κάποιο βαθμό.
Αυτό βέβαια που θα κρατήσουν οι ποδοσφαιριστές των αδελφών Καππάτου, είναι οι εμπειρίες που απόκτησαν, μέσα από αυτή τη διαδικασία και οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, στο οποίο συμμετέχουν και ο στόχος τους βρίσκεται μόνο σε αυτό.
Τα γκολ
Στο 11’ οι γηπεδούχοι θα πάρουν προβάδισμα στο σκορ 1-0 με αυτογκόλ του Κουλουμπαρίτση, ύστερα από συρτή παράλληλη σέντρα με το δεξί του προωθημένου Συριάτου.
Οι γηπεδούχοι, θα πετύχουν το 2-0 στο 25’. Μετά την ψηλοκρεμαστή πάσα του Λούσκου στην πλάτη της άμυνας, στο ύψος της μεγάλης περιοχής, εκεί όπου κινήθηκε ο Μουρελάτος Χαρ., οποίος κέρδισε την κόντρα από τον Ν. Καββαδία και πλάσαρε σε κενή εστία.
Ο Ηλιόπουλος στο 33’ με περίτεχνη ντρίμπλα, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο από αριστερά, κοντά στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, λίγο πριν το άουτ και θα βγάλει την παράλληλη πάσα. Στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο επερχόμενος Λυκούδης που τελείωσε με δυνατό πλασέ για το 3-0.
Ο  Χ. Μαυροειδής Χαρ. με καταπληκτική κάθετη πάσα στον κενό χώρο στο 52’ θα βρει τον Ηλιόπουλο και ο τελευταίος με διαγώνιο τελείωμα με το δεξί θα στείλει την μπάλα στην αντίθετη γωνία του Καββαδία, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 για τους «ερυθρόλευκους».
Νέα κάθετη πάσα, αυτή τη φορά από τον Μουρελάτο Χρ. στον κινούμενο στον χώρο του άξονα, Λούσκο στο 85’ και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ θα γράψει το τελικό 5-0.
Οι γηπεδούχοι, είχαν ακόμη και ένα δοκάρι στο 52’ με τον Μουρελατο Χαρ., ο οποίος μπήκε από αριστερά και σημάδεψε με το δεξί το αριστερό δοκάρι του Ν. Καββαδία.
Μια καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους είχαμε στο 0-0 και συγκεκριμένα στο 10’, που αποκρούστηκε από τον Λουκέρη στη γωνία του.
Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. (φίλαθλοι).
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Λουκέρης, Συριάτος (70’ Καρίμ-Καμινάρης), Haxhiaj,  Μαυροειδής Χ., Λούλουδας (46’ Κουκοβίνος), Λυκούδης, Μουρελάτος Χ.Σ. (62’ ΜουρελάτοςΧρ.), Ηλιόπουλος, Tozaj, Λούσκος, Σινάι (62’ Σπυράτος).
Έρυσσος:(Α.-Σ. Καππάτος), Καββαδίας (87’ Ραπάι), Ντόντα, Ρεπούσης, Κουλουμπαρίτσης (46’ Πάπα Α.), Κακίας, Πάπα Ρ. (60’ Μάνι Κ.), Παλικισιάνος, Pali, Sula, Λουκάτος, Χατζής (68’ Μάνι Κ.).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου