Σάββατο, Ιανουαρίου 25

Πρόοδος Ιθάκης - Πυλαριακός 0-1.... Νίκη που του εξασφαλίζει παραμονή


Σε ένα μέτριο και αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, σήμερα το πρωί στο Βαθύ, ο Πυλαριακός θα πετύχει μεγάλο «διπλό» με νίκη και σκορ 1-0, επί της Προόδου Ιθάκης και πλέον φτάνοντας στους 13 βαθμούς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, φαίνεται να κερδίζει πολύ νωρίς την παραμονή του στη «μεγάλη» κατηγορία και στη συνέχεια χωρίς άγχος να επιδιώξει το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα!
Παρά τις πολλές και σημαντικές ελλείψεις τους, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο κράτησαν αυτό το πολύτιμο 0-1, έστω και αν κάπως απειλήθηκαν στο τέλος, όταν έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα.
Σε γενικές γραμμές, ήταν ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, το οποίο θα κέρδιζε η πιο ψύχραιμη και με περισσότερο καθαρό μυαλό, ομάδα.
Αυτοί ήταν οι φιλοξενούμενοι, που δεν μπορούν να μην είναι ευχαριστημένοι από αυτή την εξέλιξη και την όντως σπουδαία νίκη τους.
Αντίθετα, οι γηπεδούχοι χάνουν αρκετές από τις ελπίδες που είχαν για παραμονή και η συνέχεια γίνεται πολύ δύσκολη.
Το γκολ
Το γκολ που έκρινε και το παιχνίδι, θα πετύχει στο 45+’ ο Rexha με κοντινό δύσκολο διαγώνιο πλασέ, ύστερα από δυνατό σουτ του Κλειτογιάνη, έξω από την περιοχή και την προσωρινή απόκρουση της μπάλας από τον Γ. Τσιντήλα στην αριστερή του γωνία.
Να αναφέρουμε ότι από το 85’ οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ν. Μάστορα με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα, από τον διαιτητή κ. Ν. Αντωνιάδη.
Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Δ. Γάτσιο και την κα Ε. Μπακάκη.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος Ιθάκης:(Χρ. Μανωλόπουλος), Τσιντήλας, Γρίβας Ι., Γαλάτης (65’ Κωστόπουλος), Σύτι, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Χαιντάρι, Τσάμης, Αραπογιάννης (46’ Παπαδόπουλος), Αρταβάνης, Βασιλόπουλος.
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Κόκκαλης, Τουλάτος, Κλειτογιάννης, Καβαλλιεράτος, Rexha, Μινέτος (89’ Κοντογούρης), Σταμούλης, Δημητρίου (46’ Παπάς Α.), Ποταμιάνος, Μάστορας, Φούκας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου