Παρασκευή, Ιανουαρίου 31

«Βόμβες» στο παραπέντε της μεταγραφικής περιόδου για την Εικοσιμία


Με δύο πολύ μεγάλες μεταγραφές έκλεισε η συγκεκριμένη περίοδος για τον Α.Ο. Εικοσιμίας.
Η ομάδα της Λειβαθούς, αρχικά ενέταξε στο δυναμικό της ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου.
Έναν ποδοσφαιριστή με λαμπρό μέλλον, βασικό και αναντικατάστατο στην πρώην του ομάδα, αλλά και στις μικτές μας, ενώ στη συνέχεια ένα άλλο σπουδαίο ταλέντο του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου, στη θέση του τερματοφύλακα.
Ο πρώτος είναι ο 15χρονος Διονύσης Βιτωράτος, ο «μικρός» που εντυπωσιάζει στον Α.Ο. Σάμης και αναμένεται να βοηθήσει πάρα πολύ στη θέση των «μικρών» της ομάδας του Άκη Τσιμάρα.
Ποιος είναι ο Δ. Βιτωράτος
Ημερομηνία Γέννησης
3/5/2004
Θέση
Επιθετικός
Ύψος
178 Cm

Στη συνέχεια ο δεύτερος, είναι ένας νεαρός τερματοφύλακας ο Βασίλης Μαυρίδης, από την ομάδα του Άρη Βούλας, η οποία συμμετέχει στην Α΄Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α. και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν, μιλούν για έναν σπουδαίο τερματοφύλακα και εξαιρετικό χαρακτήρα, ο οποίος έχει ξεκινήσει το 2008, από τις Ακαδημίες της ομάδας της Βούλας.
Είναι 20 ετών και σπουδάζει στο νησί μας στο ΑΤΕΙ Ι.Ν..
Μαζί με τον Γιώργο Σκαματζούρα θα αποτελέσουν ένα αχτύπητο δίδυμο στον «1», τουλάχιστον μέχρι να αποχωρήσει από το νησί μας ο σπουδαίος αυτός τερματοφύλακας, λόγω της ολοκλήρωσης των σπουδών του (πιθανολογείται για Φεβρουάριο).
Έτσι, οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς, καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε η μετακίνηση του Αλέκου Πολλάτου στα Διλινάτα, αφού ενισχύονται σημαντικά και μάλιστα σε ιδιαίτερες θέσεις.
Ποιος είναι ο Βασίλης Μαυρίδης
Ημερομηνία Γέννησης
1/7/2000
Θέση
Τερματοφύλακας
Ύψος
175 Cm
Βάρος
71 Kg
Ας δούμε τι δήλωσε αποκλειστικά στο Sportsthea ο νεαρός τερματοφύλακας:
"Είναι μια νέα πρόκληση για μένα και θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους της νέας μου ομάδας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου