Παρασκευή, Ιανουαρίου 31

Η Pre game της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020


Το Σαββατοκύριακο 1-2/2/2020 η 9η αγωνιστική του  τοπικού πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020

Με τους δύο αγώνες του προγράμματος της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 1-2/2 η ποδοσφαιρική δράση στα γήπεδα της Β’ Κατηγορίας, με την διεξαγωγή και των δύο αγώνων του προγράμματος.
Πρώτος αγώνας το Σάββατο 1/2, όπου στις 11 το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε ένα παιχνίδι ενδιαφέρον βαθμολογικά, η Α.Ε.Κ. φιλοξενεί τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα Οδυσσέα Ιθάκης, με τις δύο ομάδες να θέλουν νίκη για τους δικούς τους λόγους.
Στο άλλο παιχνίδι την επόμενη ημέρα, Κυριακή 2/2 το απόγευμα, στο Δημοτικό Σκάλας ο Ηρακλής σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες, φιλοξενεί τον ουραγό Εθνοφρουρό και φυσικά δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, εκτός της νίκης.
Ο Α.Ο. Ερύσσου αυτή την αγωνιστική έχει το ρεπό τους.
         
Αήττητη ομάδα: Α.Ε.Κ.  0/6
Περισσότερες νίκες:Α.Ε.Κ. 4/6
Περισσότερες ήττες:Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός 5/5
Περισσότερες ισοπαλίες:Α.Ε.Κ. 2/6 - Α.Ο. Ερύσσου 2/6
Καλύτερη επίθεση:Α.Ε.Κ. 24 τέρματα
Χειρότερη επίθεση:Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός 1 τέρμα
Καλύτερη άμυνα:Α.Ο. Ερύσσους 5 τέρματα
Χειρότερη άμυνα:Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός 27 τέρματα
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Σάββατο  1-2-2020   ώρα:11:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α. Ε. Κ. - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
Καραίσκος
Απόστολος
Γάτσιος Δ.
Μπακάκη Ε.
Κυριακή  2-2-2020   ώρα:15:00
Δημοτικό Σκάλας
Α.Ο. Ηρακλής Πρόν. - Εθνοφρουρός
Καναλάτος
Νικόλαος
Μενεγάτος Ε.
Αλυσανδράτου Γ.
         
Σάββατο  1/2/2020
Η αυλαία της 9ης, προτελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, ανοίγει το Σάββατο το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με το παιχνίδι, ανάμεσα στην πρωτοπόρο και αήττητη Α.Ε.Κ. και τον Οδυσσέα Ιθάκης.
Ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες «καίγονται» για τη νίκη και το τρίποντο προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.
Οι γηπεδούχοι, για να καθαρίσουν και μαθηματικά με την υπόθεση της πρωτιάς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας παράλληλα το απόλυτο πλεονέκτημα που τους δίνεται και το +4 στα playoffs.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι στο φινάλε τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό), θα παλέψουν και ότι προκύψει μέσα από αυτή την προσπάθεια, ώστε να διεκδικήσουν ένα καλύτερο πλασάρισμα, αν και δεν θα είναι πλέον στο χέρι τους κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα με την πιθανή νίκη του Ηρακλή.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Αργοστολιού, μετά από 6 αγώνες βρίσκονται αήττητοι στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς (4 νίκες και 2 ισοπαλίες), ενώ αυτοί της Βόρειας Ιθάκης στην 2η θέση, με 10 βαθμούς (3 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες).

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου  περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, το οποίο μπορεί να μας προσφέρει και αρκετά γκολ, τους γηπεδούχους να είναι η πιο πλήρης και πιο ποιοτική ομάδα, οπότε ο τίτλος του φαβορί τους ανήκει και τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν το καλύτερο στην τελευταία τους συμμετοχή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.
Στο παιχνίδι του α’ γύρου η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου με ένα εντυπωσιακό πέρασμα από το Σταυρό, πήρε τη νίκη με σκορ 5-2!!
          
Κυριακή  2/2/2020
Η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος των «μικρών», μεταφέρεται για την Κυριακή το απόγευμα, όπου στο Δημοτικό Σκάλας ο Ηρακλής Πρόννων φιλοξενεί τον ουραγό Εθνοφρουρό.
Ένα παιχνίδι στο οποίο υπάρχει σαφέστατα φαβορί και η ομάδα αυτή δεν είναι άλλη από τον γηπεδούχο Ηρακλή.
Οι γηπεδούχοι, μετά τις απανωτές 5αρες από Α.Ε.Κ., εντός έδρας και Οδυσσέα εκτός, έχουν μια καλή ευκαιρία, απέναντι στον ουραγό και ελλειπή Εθνοφρουρό, να επανέλθουν στις επιτυχίες, με στόχο την τελευταία αγωνιστική να διεκδικήσουν στο «Στ. Βασιλάτος» στις Βασιλικάδες την 2η και προνομοιούχο θέση της τελικής κατάταξης και να οδηγηθούν στα playoffs του πρωταθλήματος με τους +2 βαθμούς που δίνει η συγκεκριμένη θέση.
Οι ουραγοί φιλοξενούμενοι, στην Σκάλα θα παραταχθούν (δεν γνωρίζουμε, αν συμπληρώσουν 11αδα – το πιθανότερο δείχνει όχι λόγω έλλειψης μικρού) για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Σίγουρα, είναι κάτι που σύμφωνα με την μέχρι στιγμής παρουσία τους είναι δύσκολο να το καταφέρουν. Όμως στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν λες ποτέ!

Η ομάδα του Σπ. Τζωρτζάτου, μετά από 6 αγώνες, βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη του Οδυσσέα Ιθάκης με 10 βαθμούς (3 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες), ενώ ο αντίπαλος της, ουραγός στην τελευταία θέση της κατάταξης με 5 ήττες στα 5 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί!!
Στη Σκάλα, αν δεν υπάρξει κάποια μεγάλη έκπληξη δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι άλλο, από μια νίκη, εύκολη ή δύσκολη των γηπεδούχων.
Στον Α’ γύρο, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει εύκολα με σκορ 7-1!!
          
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθμ.
1.
Α.Ε.Κ.
6
4
2
0
24 - 08
14
2.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
7
3
1
3
16 - 10
10
3.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
6
3
1
2
18 - 17
10
4.
Α.Ο. Ερύσσου
6
2
2
2
08 - 05
08
5.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
5
0
0
5
01 - 27
00
         
Αρχή φόρΗ επόμενη (10η) αγωνιστική
8-9/2/2020
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
2.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός – Α. Ε. Κ.
3.
Ρεπό: Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου