Κυριακή, Ιανουαρίου 26

Εκοψε την πίτα του ο πρωτοπόρος Β' ΕΣΚΑΗ Α.Σ.Κ. πριν από λίγο στο Κλειστό


Με μια πραγματικά όμορφη γιορτή, πραγματοποίησε σήμερα το Σάββατο απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» ο Α.Σ. Κεφαλονιά, την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, παρουσία μάλιστα αρκετών επισήμων, σύσσωμου του Δ.Σ., αθλητών από όλα τα τμήματα του Συλλόγου και πλήθος φίλων του.
Ο πρόεδρος του Α.Σ.Κ. κ. Μιχ. Βασιλάτος, στη σύντομη ομιλία – χαιρετισμό του, κάνοντας στη συνέχεια και έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες στον Σύλλογο και τους αθλητές του.
Σύντομο επίσης χαιρετισμό, έκαναν ο βουλευτής του Νομού κ. Παν. Καππάτος, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Σ. Κουρής – Στ. Τραυλός, ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ. Δ. Μινέτος και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Σπ. Πεφάνης
Στη συνέχεια, έγινε και η κοπή της πίτας από τον πατέρα Β. Παυλάτο, τον πρόεδρο του Α.Σ.Κ. κ. Μιχ. Βασιλάτο και τον καταξιωμένο προπονητή κ. Π. Ματιάτο.
Τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή του δραστήριου Συλλόγου Α.Σ. Κεφαλονιά, εκτός των παραπάνω και ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ν. Βαλλιανάτος, ο αντιδήμαρχος Σπ. Σαμούρης, ο Π.Σ. Δημ. Σπανός ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Σπ. Πεφάνης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Στ. Σπαθής και ο υπεύθυνος αθλητισμού της ΚΕΔΗΚΕ κ. Δημ. Κουμαριώτης.
Στη συνέχεια μοιράστηκαν τα κομμάτια και τέσσερις τυχεροί κέρδισαν από μία μπάλα μπάσκετ δώρο του Συλλόγου και αντιστοιχούσαν στα φλουριά.
Εμείς να ευχηθούμε στο Δ.Σ. και τους αθλητές – τριες του Α.Σ.Κ. υγεία και επιτυχίες τη νέα χρονιά!
Εικόνες















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου