Παρασκευή, Ιανουαρίου 24

Ο Αίνος στην 4η θέση της Α2


Σημειώνοντας σημαντικές νίκες οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΙΝΟΥ στο πρωτάθλημα της Α2  κατηγορίας  έφεραν την ομάδα στην τέταρτη θέση.
Στην πρώτη θέση η ομάδα του Λαυρίου και στην δεύτερη θέση η ομάδα της  Πεύκης. Οι δύο αυτές ομάδες ανέβηκαν στην Α1 Κατηγορία. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Λαύριο.
Για τον ΑΙΝΟ αγωνίστηκαν οι: ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΓΑΦΑΡ,  ΜΕΛΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ  ΣΠΥΡΟΣ, ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΚΑΙ ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ.
Δύο ήταν τα καθοριστικά παιχνίδια για την ομάδα μας .Και τα δύο κρίθηκαν οριακά με σκορ 3=2.
Στο πρώτο η ομάδα μας κέρδισε τον  Α.Ο. Γλυκά Νερά με τη Μαριλένα Kαλιτσουνάκη να αγωνίζεται μετά από δέκα πέντε  χρόνια και να κερδίζει  στο μονό  με 2-1 σετ τη  νεαρή αντίπαλό  της (σκορ τρίτου σετ 22-20) δίνοντας  την ευκαιρία στην ομάδα να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο.
Στον άλλο αγώνα η ομάδα ηττήθηκε από την ομάδα της Φερενίκης.
Mε το διπλό ανδρών οι Μέλας και Αμπντούλ, μετά από εξαιρετικό παιχνίδι, ισοφάρισαν την συνάντηση και όλα κρίθηκαν στο απλό ανδρών.
Εκεί ο Παπαδάτος, ενώ κέρδισε το πρώτο σετ, λόγω κούρασης από τα συνεχή παιχνίδια έχασε τον έλεγχο του αγώνα και έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο του να ανακάμψει και να επικρατήσει τελικά με 2-1 σετ και κάνοντας το σκορ 3-2 για τη Φερενίκη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου