Τετάρτη, Ιανουαρίου 22

Πρώτο βήμα για την Εύγερο 1-0 τα Διλινάτα


Μεγάλη νίκη, σήμερα το απόγευμα για την Εύγερο, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, αφού επικράτησε των πρωτοπόρων της Α’ κατηγορίας Διλινάτων, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς του τοπικού κυπέλλου και τα προημιτελικά.
Η ομάδα του Θ. Βουκελάτου, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, θα επικρατήσει με σκορ 1-0 και θα κάνει το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή της στα ημιτελικά, αφού στον επαναληπτικό αγώνα του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, θέλει μια ισοπαλία για να είναι αυτή που θα συνεχίσει στη διοργάνωση.
Σε γενικές γραμμές αγωνιστικά η ομάδα του «μεγάλου χωριού», στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχε ευκαιρίες, ιδιαίτερα προς το φινάλε, όταν έγιναν με τον χρόνο να πιέζει κάποια επικίνδυνα σουτ, που δεν μετατράπηκαν σε κάποιο γκολ και αυτό το πλήρωσε με μια άβολη ήττα.
Οι γηπεδούχοι, πρόσεχαν την άμυνα τους, με τον Ψάλτη να δεσπόζει εκεί και έψαχναν την ευκαιρία που θα «χτυπήσουν» για το γκολ, κάτι που κατάφεραν και έτσι έκαναν το πρώτο βήμα, ενόψει ενός δύσκολου επαναληπτικού στην έδρα των αντιπάλων της.
Φυσικά, όλα παραμένουν ανοικτά για τον επαναληπτικό και οι δύο ομάδες μέχρι τότε, έχουν το δικαίωμα να ονειρεύονται 4αδα!
Το γκολ του αγώνα
Το μοναδικό τέρμα που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα θα έρθει στο δεύτερο 45λεπτο και συγκεκριμένα στο 66’.
Ο Ν. Ψάλτης σε ένα από τα γνωστά του γεμίσματα, σε στημένες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή και λίγο κάτω από το κέντρο θα βρει τον Βοροκλινιώτη να κερδίζει τον Ντερβισάι στην έξοδο και με ωραία γυριστή κεφαλιά να περνάει την μπάλα από πάνω του και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-0, που στη συνέχεια αποδείχθηκε «χρυσό»!
Αυτό λοιπόν το 1-0 για τους γηπεδούχους, είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή αγωνία για τον επαναληπτικό.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Γάτσιο και Α. Καρλή.
Οι συνθέσεις
Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καραχάλιος, Παπαναστασάτος Χ., Λάσκαρης, Ψάλτης, Βοροκλινιώτης, Καραντινός, Papa (88’ Παπαναστασάτος Αλ.), Βαγγελάτος, Κανάκης (66’ Τανουσάι), Θεοδωρόπουλος (89’ Τσάκος), Κωτατής.
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Ντερβισάι, Τζωρτζάτος Γ., Βουκελάτος (69’ Κοσμάτος), Τζωρτζάτος Αλ., Δρόσος, Μπαζάρογλου, Νεστερένκο Α., Γεωργόπουλος, Τζωρτζάτος Δημ. (74’ Τζωρτζάτος Κ.), Πεφάνης, Ντεντλάλα (46’ Παγουλάτος).
** Οι φώτο είναι από προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου