Σάββατο, Ιανουαρίου 25

Πέντε… ροπαλιές του Οδυσσέα στον Ηρακλή (εικόνες-βίντεο)


Με τον Οδυσσέα Ιθάκης να θυμίζει και πάλι την πολύ καλή ομάδα που ξέραμε, σήμερα το πρωί στον Σταυρό, σε αγώνα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, θα επιβληθεί στο ντέρμπι του Ηρακλή Πρόννων με σκορ 5-0!!
Η ομάδα της Β. Ιθάκης ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κυκλοφόρησε μπάλα και ήταν επικίνδυνη επιθετικά, απέναντι στην αντίπαλη εστία.
Πέτυχε πέντε τέρματα, είχε δύο δοκάρια, ενώ έχασε και άλλες ευκαιρίες να διευρύνει περισσότερο το σκορ.
Αυτή των Πρόννων από την άλλη, μετά την διακοπή λόγω των εορτών δεν μπορεί να βρει ρυθμό, με αποτέλεσμα να δέχεται τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, ισάριθμες βαριές ήττες.
Στην Ιθάκη, μπήκε καλύτερα στο πρώτο 10λεπτο, είχε δοκάρι και μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-1, αλλά δεν είχε την ανάλογη συνέχεια.
Αποτέλεσμα που φέρνει τους γηπεδούχους να ισοβαθμούν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με το σημερινό τους αντίπαλο.
Σε γενικές γραμμές, στο «Ν. Ραυτόπουλος» του Σταυρού, έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με πλούσιο θέαμα, κυρίως από πλευράς γηπεδούχων, ενώ είχε και πέντε τέρματα.
Σίγουρα, η νίκη της ομάδας του Σπ. Ζερβού, την οποία είχε «κλειδώσει» από το πρώτο ημίχρονο (3-0), είναι δίκαιη και της δίνει, εκτός των βαθμών και καλή ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια.
Ο Ηρακλής πλέον, κινδυνεύει ακόμη και για την δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης!
Τα γκολ
Στο 16’ ο νεαρός Γ. Προσαλέντης, που σήμερα ήταν από τους κορυφαίους των γηπεδούχων, θα ανοίξει το σκορ στο 1-0, με διαγώνιο σουτ στην πάσα του Πατσαλιά.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 35’ θα δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, πετυχαίνοντας το 2-0 με ένα εντυπωσιακό σουτ, που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καμπανού.
Ο Τσίρος στο 44’ με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, που ήταν αδύνατον να αντιδράσει ο Καμπανός, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.
Αυτό το 3-0 θα είναι σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο παρέμεινε η ίδια και η ομάδα του Σταυρού θα πετύχει ακόμη δυο τέρματα, γράφοντας τον επίλογο του ντέρμπι με μια μεγάλη νίκη, αλλά και πολύ καλή παρουσία.
Όπως ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο, με χαμένες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους έτσι θα ξεκινήσει και το δεύτερο.
Στο 55’ οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθάκης θα πετύχουν το 4-0, ύστερα από εξαιρετική συνεργασία Πατσαλία – Μετσάνι – Cela και σουτ του τελευταίου στο αριστερό «Γ» της εστίας των φιλοξενούμενων.
Με την συμπλήρωση μιας ώρας στο παιχνίδι, θα έρθει και το 5-0 των γηπεδούχων, με το χατ τρικ του νεαρού Γ. Προσαλέντη.
Συγκεκριμένα ήταν μια συνεργασία πατέρα και υιού, ο Ν. Προσαλέντης θα βγάλει την σέντρα στη μικρή περιοχή και εκεί ο μικρός με ωραία κεφαλιά θα πετύχει το τελικό 5-0 για τον Οδυσσέα.
Έτσι, ο Οδυσσέας στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι στο πρωτάθλημα, θα πάρει μια μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και ευρεία σε σκορ νίκη και θα βρεθεί στην δεύτερη θέση με τον αντίπαλο του, αλλά λόγω καλύτερης διαφοράς στα μεταξύ τους παιχνίδια, υπερέχει των αντιπάλων του.
Αντίθετα, ο Ηρακλής με δύο απανωτές 5αρες προβληματίζει και πρέπει να… επιστρέψει σύντομα, αν θέλει να προλάβει μια καλή θέση στην τελική κατάταξη και τα playoffs.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κα Α. Δαμιανού και τον κ. Ε. Μενεγάτο.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Κουτσουβέλης Ζ., Λεκατσάς, Φατούρος, Τσίρος, Προσαλέντης Ν., Cela, Μετσάνι (86’ Σκληρός), Καραντζής Θ. (84’ Καραντζής Ν.), Ρενάτο, Προσαλέντης Γ., Πατσαλιάς (89’ Μαλιακρίδας).
Ηρακλής:(Σπ. Τζωρτζάτος), Σταθάτος (24’ Καμπανός), Δημητράτος, Σολωμός, Ρώσσης, Τζωρτζάτος, Μανέντης, Φούσιας, Lluka, Ρασσιάς Σπ., Σπαθής Α. (34’ λ.τ. Σταθάτος Γ).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
του Sportsthea
Εικόνες







Βίντεο:τα 4 από τα 5 γκολ του αγώνα






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου