Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29

Η Σ.Τ. των διοργανωτών του «1ο Διεθνούς Τουρνουά Επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑμεΑ» (Εικόνες - Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος», η Συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών, με θέμα το 1ο Διεθνές Open Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ στο νησί μας, το οποίο θα διεξαχθεί, από 30/9 μέχρι 2/10/2022.

Συμμετείχαν κατά σειρά, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σταύρος Τραυλός, ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ. Γιώργος Τσιλιμιδός, ο Επίτιμος Πρόξενος Σερβίας και Αντιπρόεδρος του ΑΣΕΑ Κεφαλονιά & Ιθάκη κ. Βίκτωρας Ρουχωτάς, ο Χρόνης Πολίτσης Διευθυντής Αγώνων και ο Technical Delegate κ. Tomas Varga, ο κ. Κωνσταντίνος Σιάχος Έφορος Εθνικών Ομάδων και μέλος Δ.Σ. της ΕΑΟΜ ΑμεΑ και η κ. Φιλίτσα Στεφανή η οποία ήταν η συντονίστρια της Συνέντευξης.

Όλοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και παράλληλα την αισιοδοξία τους για την επιτυχία της, ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν το πόσο σημαντική είναι η διοργάνωση αυτή για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στο τέλος της Σ.Τ. οι διοργανωτές προσέφεραν τιμής ένεκεν από μια μπλούζα στην Περιφερειάρχη κ. Ρ. Κράτσα, στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στ. Τραυλό και στον Αντιδήμαρχο Αργοστολίου κ. Γ. Τσιλιμιδό.

Παρακάτω παρακολουθείστε ολόκληρη τη σημερινή Σ.Τ.:

Εικόνες από τη Σ.Τ.










































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου