Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30

Εντυπωσιακή η τελετή έναρξης του 1ου Διεθνούς τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ (Φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ, έξω από την Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης η τελετή έναρξης του 1ου Διεθνούς τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ.

Μια διοργάνωση που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 1 Οκτώβρη και θα λάβουν μέρος πάνω από 200 αθλητές από 29 συνολικά χώρες!!

Αποτελεί δε μια συνδιοργάνωση της ΕΑΟΜ ΑμεΑ,  της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, της Π.Ε. Κεφαλονιάς – Ιθάκης, της ΕΦΟΕΠΑ και του Δήμου Αργοστολίου.

Συντονιστής και «ψυχή» της διοργάνωσης, ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής ΑμεΑ και νυν του ΑΣΕΑ Κεφαλονία – Ιθάκη Χρόνης Πολίτσης.

Τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριος η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σταύρος Τραυλός, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αργοστολίου κ. Νικόλας Βαλλιανάτος, οι Αντιδήμαρχοι Αργοστολίου κ.κ. Γιώργος Τσιλιμιδός, Σπύρος Σαμούρης, Σπ. Πεφάνης, Διον. Μινέτος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Σκάλας κ. Γιώργος Τραυλός, η Πρόεδρος ΕΑΟΜ - ΑμεΑ κ. Ιωάννα Καριοφύλλη, ο Επίτιμος Πρόξενος Σερβίας και Αντιπρόεδρος του ΑΣΕΑ Κεφαλονιά & Ιθάκη κ. Βίκτωρας Ρουχωτάς, οι πρόεδροι του ΝΕΟΛ και Φωκάτων κ.κ. Βαγγέλης Βολτέρας και Νίκος Φωκάς και ο κ. Κωνσταντίνος Σιάχος Έφορος Εθνικών Ομάδων και μέλος Δ.Σ. της ΕΑΟΜ ΑμεΑ.

Οι αθλητές αφού περπάτησαν τον πεζόδρομο του Λιθοστρώτου, συνοδεία της μπάντας του Δήμου Αργοστολίου και των κοριτσιών του Α.Γ.Σ. Επτανήσων που κρατούσαν τις σημαίες όλων των Κρατών που συμμετέχουν και κατέληξαν μπροστά από την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και Ιθάκης, όπου ήταν συγκεντρωμένος πάρα πολύ κόσμος και τους χειροκρότησε θερμά.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί από την Πρόεδρο  της ΕΑΟΜ - ΑμεΑ κ. Ιωάννα Καριοφύλλη, την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ρ. Κράτσα, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Στ. Τραυλό, τον Αντιδήμαρχο κ. Γ. Τσιλιμιδό, ο οποίος κήρυξε την έναρξη των αγώνων και τον Επίτιμο Πρόξενο της Σερβίας στην Κεφαλονιά κ. Βίκτωρα Ρουχωτά.

Όλοι ευχήθηκαν καλή διαμονή στο νησί μας και επιτυχία στους αγώνες που ακολουθούν.

Αμέσως μετά το χορευτικό τμήμα του Α.Ο. Φωκάτων παρουσίασε ένα πρόγραμμα με τοπικούς χορούς, εντυπωσιάζοντας τόσο τους ντόπιους, όσο και τους φιλοξενούμενους μας, αθλητές – συνοδούς τους!

Να θυμίσουμε ότι, αύριο πρωί και από ώρα 09:00 μέχρι αργά το βράδυ ξεκινάει το αγωνιστικό πρόγραμμα, όπου αναμένεται να παρακολουθήσουμε συναρπαστικούς αγώνες και την παρουσία όλων μας να είναι απαραίτητη, στηρίζοντας μια σημαντική διοργάνωση για το νησί μας.

Παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ











































































































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου