Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 5

Παλληξουριακός: Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών!...... Οι εγγραφές για τα τμήματα της Ακαδημίας μας ξεκινούν!

Από σήμερα Δευτέρα (5/9) από τις 19:00 έως τις 20:00 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές στον χώρο (container) του Συλλόγου από όπου θα μπορείτε να λάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα προς συμπλήρωση και να ενημερωθείτε σχετικά με τις παροχές και το πρόγραμμα προπονήσεων των τμημάτων.

Ο Σύλλογος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει για την νέα χρονιά την δημιουργία Γυναικείου Τμήματος (μικτών ηλικιών άνω των 11 ετών) για πρώτη φορά. Ενώ, όπως κάθε σεζόν, θα υπάρχουν τμήματα όλων των ηλικιών από 5 έως 15 ετών με δεδομένη την συμμετοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις και όχι μόνο.

Να σημειώσουμε ότι η εγγραφή είναι απαραίτητη για νέους και παλιούς αθλητές.

Κατά την εγγραφή θα σάς δοθεί έντυπο Ασφαλιστικής Κάλυψης των αθλητών - μια πολύ σημαντική και καθόλου δεδομένη παροχή - με την οποία προσφέρεται κάλυψη σε περίπτωση τραυματισμού κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων μέσω του Προγράμματος του ΟΠΑΠΑθλητικές Ακαδημίεςστο οποίο η ομάδα μας αποτελεί μέλος.

Όπως και την περσινή σεζόν ο Σύλλογος μας ως μέλος και του καινοτόμου δικτύου Soccer+ A&D Sports Management θα προσφέρει την δυνατότητα στους αθλητές μας να συμμετάσχουν τόσο σε trials επαγγελματικών ομάδων όσο και σε ποδοσφαιρικά τουρνουά εκτός νησιού αποκτώνοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Την ίδια στιγμή, παρέχεται σε γονείς και αθλητές μέσω της συνεργασίας του δικτύου Soccer+ με την Vodafone, η δυνατότητα για απόκτηση προνομιακών προσφορών καρτοκινητής - για όλες τις σχετικές λεπτομέρειες μπορείτε να πληροφορηθείτε αναλυτικά από την γραμματεία μας.

Σας υπενθυμίσουμε την δυνατότητα άμεσης απόκτησης του ρουχισμού της ομάδας μας από το e-store της εταιρίας Macron στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://macronstorecreta.gr/.../%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b7.../

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου