Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19

Μαραθώνιος Αίνου: Δ.Τ. ΚΑΙ πρόγραμμα για τους αγώνες της Κυριακής 25-09-22

Δελτίο τύπου-πρόγραμμα για τους αγώνες της Κυριακής 25-09-22

Μαραθώνιος Αίνου: Πρόγραμμα

Το Σάββατο στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί το pastaparty στην Σάμη στο εστιατόριο ArtDeco. Θα γίνει τεχνική ενημέρωση και θα δοθούν τα νούμερα στους Αθλητές.

Κυριακή: Άνοιγμα γραμματείας στις 06:15. Θα δοθούν τα νούμερα στους υπολοίπους αθλητές.

07:00 Εκκίνηση του αγώνα στην πλατεία του χωριού

Για τους αθλητές του μαραθωνίου μετά τις 14:00 θα υπάρχει μικρό γεύμα, νερό, αναψυκτικό σε ειδικό χώρο κοντά στον τερματισμό.

Γύρω στις 16:00 θα γίνουν οι βραβεύσεις στους νικητές.

Αγώνας 10κμ. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στη είσοδο του Εθνικού δρυμού του Αίνου στη θέση ‘’Εζα’’.

Ώρα εκκίνησης 10:00

Εκτιμώμενη ώρα βραβεύσεων νικητών 12:00.

Παρακαλούνται οι αθλητές που θα έρθουν κατευθείαν στην αφετηρία  να είναι εκεί στις 09:00 για την παραλαβή των αριθμών. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απλά πρέπει να δηλωθείτε στο σάιτ του αγώνα www.ainosmarathon.com. Οι εγγραφές λήγουν την Παρασκευή το βράδυ.

Στις 09:00 θα υπάρχει λεωφορείο στο Πυργί στον χώρο του τερματισμού για την μεταφορά των αθλητών στην εκκίνηση. Για όσους έχουν αφήσει το μεταφορικό τους μέσον στην έναρξη του αγώνα θα υπάρχει λεωφορείο στον τερματισμό για την μεταφορά τους στις 12:30.

Ο καιρός προβλέπεται να είναι καλός την Κυριακή οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για όλους για μια βόλτα στο βουνό να ενισχύσετε την προσπάθεια των αθλητών και γιατί όχι να περπατήσετε μέρος της πανέμορφης διαδρομής του αγώνα.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων

Παπαλάμπρος Λάμπρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου