Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25

Παιδικό πρωτάθλημα Ε.Σ.Κ.Α.Η.... Εύκολη πρεμιέρα και σπουδαία εμφάνιση για τον Κεφαλληνιακό 98-36 την Προοδευτική (Φωτορεπορτάζ)

Πρεμιέρα είχαμε σήμερα Κυριακή 25/9 στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας παίδων Ε.Σ.Κ.Α.Η. και την ομάδα του Α.Σ. Κεφαλληνιακού, να φιλοξενεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», την Προοδευτική Πατρών σε παιχνίδι του 1ου ομίλου.

Εκτός της ομάδας της Κεφαλονιάς στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν και οι:

ΑΕ Βαρθολομιού

Προοδευτική

Απολλωνιάδα

ΑΕ Γλαύκου – Εσπέρου

Αίολος Αγυιάς

Ε.Α.Π.

Προμηθέας 2014

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι που δεν απαιτεί ιδιαίτερη κριτική, λόγω της ποιοτικής διαφοράς των δύο ομάδων, στο Κλειστό παρακολουθήσαμε ένα ανοικτό παιχνίδι και τους γηπεδούχους να προσφέρουν θέαμα και να έχουν έναν εξαιρετικό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του.

Έτσι, σαφώς ανώτεροι, πολύ ανεβασμένοι και με πιεστική άμυνα σε σχέση με τη περυσινή χρονιά, δείγμα γραφής της δουλειάς του coach Π. Κωστίδη, θα πάρουν εύκολα το «ροζ» Φ.Α. με σκορ 98-36 και θα κάνουν "ποδαρικό" με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Άξιο αναφοράς το 35-0 της 2ης περιόδου!!

Τα δεκάλεπτα: 21-13, 35-0, 28-12, 14-11

Τελικό σκορ: 98-36

Διαιτητές: Παναγιωτόπουλος - Κουτσαντώνης

Α.Σ. Κεφαλληνιακός: (Π. Κωστίδης), Γαρμπής 14, Βαγγελάτος Π. 2, Κούρος 8, Αναστασιάδης 8, Μαντέλης 10, Κουρούκλης, Βαγγελάτος Α., Αλεξανδράτος 2, Δρακονταειδής 19, Μεσολωράς 4, Παυλάτος 19, Τιμοθεάτος 12..λ

Προοδευτική Πατρών: (Αντωνακόπουλος), Ευσταθίου, Χαρίτος, Χρυσανθακόπουλος 3, Παπαδάτος, Παπάς 3 (1), Κοκορσέκος, Σταθάτος 2, Ανδρικόπουλος 8, Γούναρης 20 (1).

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι















































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου