Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι με τις απονομές στους νικητές ο "2ος Open Διασυλλογικός Ιστιοπλοϊκός Αγώνας" του Ν.Ο.Κ.Ι.

Ο καιρός δυστυχώς σήμερα δεν επέτρεψε να διεξαχθούν οι αγώνες της 2ης ημέρας του «2ου open διασυλλογικού Ιστιοπλοϊκού αγώνα ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ» που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Κ.Ι. για την κατηγορία σκαφών optimist και ILCA4.

Ένας αγώνας ο οποίος διεξήχθη στον κόλπο του Αργοστολίου και συμμετείχαν εκτός του Ν.Ο.Κ.Ι. και οι: Ν.Ο. Λευκάδας, ο Ν.Ο. Πρεβέζης και έλαβαν μέρος αγόρια – κορίτσια ηλικίας από 7 έως 14 ετών.

Μετά λοιπόν από τη σημερινή ματαίωση, η διοργάνωση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στα γραφεία του Ν.Ο.Κ.Ι. στο Μαϊστράτο με τις απονομές στους νικητές και δυο ειδικές βραβεύσεις, αλλά και τις ευχαριστίες του δραστήριου τοπικού Ναυτικού Ομίλου Κεφαλληνίας και Ιθάκης προς τους φιλοξενούμενους του, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου με καλύτερες συνθήκες.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και έκαναν τις απονομές, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αργοστολίου κ. Νικόλας Βαλλιανάτος και ο πρόεδρος της Δ.Ε. Αργοστολίου κ. Θεόδωρος Αλυσανδράτος. Κάποιες απονομές πραγματοποίησε και το μέλος του Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ.Ι. κ. Μάκης Μαρκέτος.

Συγχαρητήρια σε όλους για αυτό τον όμορφο αγώνα, έστω και αν ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος των αθλητών και των διοργανωτών!!!

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από τις σημερινές απονομές









































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου