Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της Superleague....

"Τρένο" ο Παναθηναϊκός 5Χ5...... 

3-0 τον Π.Α.Σ. Γιάννινα και στο +4 από τον Π.Α.Ο.Κ.

Όλοι και όλα δούλεψαν για αυτόν

Το Σάββατο άνοιξε η αυλαία με τρία παιχνίδια

Ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 18/9/2022, το πρόγραμμα της 5ης  αγωνιστικής, του πρωταθλήματος Superleague1, με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει επικεφαλής στον βαθμολογικό πίνακα με το απόλυτο 5Χ5 και μάλιστα να αυξάνει περισσότερο την διαφορά του, στο +4 από τον δεύτερο Π.Α.Ο.Κ..

"Θύμα" του αυτή την φορά ο Π.Α.Σ. Γιάννινα, επί του οποίου θα επικρατήσει με χατ τρικ του Αϊτόρ και σκορ 3-0, το Σάββατο το βράδυ στο "Απ. Νικολαΐδης"!!

Η Α.Ε.Κ. την ίδια ημέρα θα πάρει και αυτή μεγάλο διπλό στο Αγρίνιο από τον γηπεδούχο Παναιτωλικό με σκορ 2-0 και θα ανέβει βαθμολογικά στην 4η θέση.

Την ίδια επίσης ημέρα στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Λαμία "άσφαιροι" θα μείνουν στη "λευκή" ισοπαλία και στο 0-0, χάνοντας πολύτιμο έδαφος.

Η συνέχεια με 4 παιχνίδια την Κυριακή

Ο Π.Α.Ο.Κ. θα χάσει κι άλλο έδαφος στο "κυνήγι" των πράσινων, τους οποίους φιλοξενεί σε οριακό ντέρμπι στην Τούμπα την επόμενη αγωνιστική, αφήνοντας στις καθυστερήσεις στην Κρήτη και τον Ο.Φ.Η. δυο πολύτιμους βαθμούς, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 και όπως προαναφέραμε μεγάλωσε η απόσταση του από τον Παναθηναϊκό κατά 4 βαθμούς.

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης", επί του Ολυμπιακού με σκορ 2-1 και ανέβηκε πλέον στην 3η θέση της κατάταξης, αντίθετα με τους ερυθρόλευκους που έπεσαν στην 6η!!!

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του σημερινού προγράμματος Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης, το απόγευμα στη Λειβαδιά, θα "μοιραστούν τους βαθμούς, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Στο Βόλο, η τοπική ομάδα θα πάρει τη νίκη με αντίπαλο τον Ιωνικό με σκορ 2-0 και θα πιάσει τους Ολυμπιακό - Ατρόμητο στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα!! 

Τέλος, να αναφέρουμε εδώ ότι, το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας και θα επαναρχίσει την 1η Οκτωβρίου.

Στατιστικά

Συνολικά στους 7 αγώνες του προγράμματος σημειώθηκαν 14 τέρματα, 5 λιγότερα από την περασμένη αγωνιστική.

Από αυτά οι γηπεδούχοι πέτυχαν 9, και οι φιλοξενούμενοι 5!

Στις νίκες, οι γηπεδούχοι πέτυχαν 3, οι φιλοξενούμενοι μόλις 1, ενώ είχαμε και 3 ισοπαλίες!!

Αήττητες στο πρωτάθλημα, παραμένουν πλέον δύο ομάδες οι Παναθηναϊκός και Π.Α.Ο.Κ. που θα λύσουν τις διαφορές τους την επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα.

Την καλύτερη άμυνα διαθέτει ο Παναθηναϊκός με 1 τέρμα παθητικό.

Την καλύτερη επίθεση οι Παναθηναϊκός - Ατρόμητος με 9 τέρματα ενεργητικό τους!!

Τη χειρότερη άμυνα ο Ιωνικός με 10 τέρματα παθητικό.

Τέλος, τη χειρότερη επίθεση διαθέτει η Λαμία με 1 γκολ στο ενεργητικό της.

         

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

         

Η βαθμολογία

         

Η επόμενη (6η) αγωνιστική

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου