Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28

Ακαδημία Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς: Πολλά τα κίνητρα στα παιδιά των σχολών

Η Ακαδημία Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς είναι μέλος του Δικτύου καθώς επίσης και οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ της ομάδας της Ακαδημίας μας.

Τα παιδιά της Ακαδημίας μας έχουν τη δυνατότητα να τους βλέπουν οι προπονητές του Δικτύου του Παναθηναϊκού στην Κεφαλλονιά γιατί θα γίνονται από εδώ και στο εξής ταξίδια από τα μέλη του Παναθηναϊκού στην Κεφαλλονιά για CAMP,  εκδηλώσεις, επιλογή για τις ΜΙΚΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και άλλα πολλά. 

Επίσης τα παιδιά θα συμμετέχουν με προνομιακές τιμές στα Τουρνουά του Παναθηναϊκού σε όλη την Ελλάδα με την καλύτερη φιλοξενία σε καταλύματα και γήπεδα ποδοσφαίρου. 

Επίσης προσφέρονται δωρεάν εισιτήρια για κάποιους αγώνες του Παναθηναϊκού για όποιον θέλει να πάει στην Αθήνα να παρακολουθήσει το ματς. 

Από την ώρα που γίνεται η εγγραφή στο Δίκτυο ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ του αθλητή μας εντός γηπέδου για ότι συμβεί την ώρα της προπόνησης και του αγώνα. Επίσης τα επίσημα ρούχα, φόρμες  τσάντες κ.λ.π. του Παναθηναϊκού τα παραγγέλνουν οι αθλητές μας σε προνομιακή τιμή με μεγάλη έκπτωση σε σχέση με όσο κοστίζουν στα σαιτ.

Και τέλος οι προπονητές μας μετέχουν στις αξιολογήσεις με τους αθλητές τους, στα σεμινάρια του Παναθηναϊκού, αποστέλλεται υλικό για προπόνηση και ασκήσεις ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ συνέχεια από τον Παναθηναϊκό και βαθμολογούνται συνεχώς για την απόδοση τους καθώς και για το επίπεδο τους. 

ΤΜΗΜΑΤΑ: Γυναικείο, JUNIOR 5-6 ΕΤΩΝ, Κ6, Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, Κ16, Ανδρικό Τμήμα.

Για πληροφορίες και εγγραφές στην Ακαδημία Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς στο τηλέφωνο 6972944922.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου