Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22

Φιλική ισοπαλία 1-1 για "Πάγκε"-Διλινάτα

 1 - 1  

Ένα πάρα πολύ καλό ποιοτικά παιχνίδι, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, έδωσαν σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Παγκεφαλληνιακός και τα Διλινάτα όπου τελικά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές και κυρίως νεαρούς. Παρόλα αυτά έπαιξαν πάρα πολύ όμορφο και επιθετικό παιχνίδι που ικανοποίησε όσους το παρακολούθησαν, αυτό μάλιστα σε μια εποχή που η προετοιμασία τους είναι στο “κόκκινο”.

Μπορεί να πέτυχαν μόνο δυο τέρματα, όμως όπως προαναφέραμε, το παιχνίδι τους ήταν πολύ επιθετικό και χάθηκαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Ο Παγκεφαλληνιακός προηγήθηκε στο σκορ 1-0 με τον Τούρλα, ενώ τα Διλινάτα ισοφάρισαν σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντ. Ψαριανού το οποίο λίγο πριν είχε κερδίσει ο Γ. Αναλυτής.

Το τελικό 1-1 θεωρείται δίκαιο, ενώ η παρουσία των δυο ομάδων άφησε πολλές “υποσχέσεις” για την πορεία τους στο νέο πρωτάθλημα.
Σημαντικά γεγονότα στο παιχνίδι η χρησιμοποίηση πολλών νέων παιδιών αλλά και για τα Διλινάτα η επιστροφή στην ενεργό δράση του Γιαν. Κουνάδη αλλά και ο “επαναπατρισμός” του Διον. Τζωρτζάτου που ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου