Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 20

Είχε "κέφια" η κληρωτίδα και έβγαλε λαγό... μεγάλο ντέρμπι Α.Ε.Κ.-Εικοσιμία (Δηλώσεις-Φώτο)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα σήμερα Παρασκευή βράδυ στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. από την Ε.Ε.Π. &. Κ.Ε. και τον αντιπρόεδρο της της Ένωσης κ. Θ. Βαλσαμή, (ο πρόεδρος της επιτροπής και της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Βαγγέλης Μαζαράκης απουσίαζε εκτός Κεφαλονιάς), η κλήρωση του τοπικού Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών για την Α΄ φάσης 1η σειρά.
Παρόν και το μέλος της  κ. Βαρδαραμάτος Παν..
Ο αντιπρόεδρος αφού εξήγησε τη διαδικασία της διενέργειας της κλήρωσης και αφού ανταλλάγησαν απόψεις με τους εκπροσώπους των Σωματείων προχώρησε στην κλήρωση.
Την κλήρωση παρακολούθησαν αρκετοί εκπρόσωποι των ενδιαφερομένων Σωματείων αλλά και των τοπικών Μ.Μ.Ε..
Στην κληρωτίδα τοποθετήθηκαν όλες οι ομάδες της Α΄ και Β΄ κατηγορίας αφού είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τους στο κύπελλο, δηλαδή 16 ομάδες που είναι οι εξής: 
Από την Α' κατηγορία
  1. Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
  2. Α.Ο.Κ.Ι. 
  3. Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
  4. Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
  5. Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
  6. Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
  7. Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
  8. Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
  9. Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
10. Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
11. Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
Από την Β' κατηγορία
  1. Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
  2. ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
  3. Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
  4. Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
  5. Α.Σ. ΠΥΛΛΑΡΙΑΚΟΣ
Η κληρωτίδα ανέδειξε τα παρακάτω ζευγάρια:
27-28/9/2013
Α.Π.Σ. Πυλαριακός – Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
Α.Ο.
Ανωγή – Α.Ο Παλληξουριακός
Α.Ο.
Πρόννοι – Α.Ο Σάμη
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
5-6/10/2013
Α.Ο Διλινάτα – Α.Σ. Ομαλά
Παπυργιακός ΠΟΟΚΑΠ – Α.Ο. Φωκάτα
Π.Α.Ο. Παγκεφαλληνιακός – Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

Α.Ε. Κεφαλληνίας – Α.Ο. Εικοσιμίας
Οι τέσσαροι πρώτοι αγώνες αυτής της σειράς θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 27-28/9/2012 και οι επαναληπτικοί το Σαββατοκύριακο 5-6 του Οκτωβρίου.
Δηλώσεις:
Θέμης Βαλσαμής (αντιπρόεδρος Ε.Π.Σ.Κ.Ι.)
Πριν λίγο διεξήχθη η κλήρωση της α' φάσης του κυπέλλου για την περίοδο 2013-2014. Η συμμετοχή για τις ομάδες της α' και β' κατηγορίας είναι υποχρεωτική. Θέλω να τονίσω, όπως είπα και στην ομιλία μου προς τα σωματεία στην αρχή, ότι ευχή μου είναι να έχουν μια καλή χρονιά τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας και πιστεύω ότι όλοι όσοι υπηρετούμε το άθλημα πρέπει να βοηθήσουμε για το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου αλλά και γενικότερα του αθλητισμού.
Καλή χρονιά σε όλους και σε εσάς, τα Μ.Μ.Ε. που πρέπει να έχουμε και φέτος μια καλή συνεργασία.”
Κώστας Βαρτελάτος (γραμματέας Α.Ο. Διλινάτων)
Καταρχήν, να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με ή χωρίς εισαγωγικά. Όσον αφορά τα παιχνίδια κυπέλλου αυτά είναι απρόβλεπτα και είναι ένας θεσμός που πολλές φορές αλλιώς τα υπολογίζεις κι αλλιώς σου έρχονται, άλλωστε γι'αυτό συμβαίνουν πολλές εκπλήξεις. 
Για μένα όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και δε θα πω κάτι για τον αντίπαλό μας, τα Ομαλά, που είναι μια πολύ καλή ομάδα όπως άλλωστε δε θα έλεγα για κανέναν άλλο. 
Προσωπικά, πιστεύω ότι στο θεσμό του κυπέλλου παίρνεις ανάλογα το τι ζητάς και μετράει πολύ το πείσμα, η δύναμη και σας επαναλαμβάνω ότι μπορούν να έρθουν τα πιο απρόβλεπτα αποτελέσματα. Είναι δύο παιχνίδια, γι'αυτό όλα είναι πιθανά. Όσον αφορά την πρόκριση, μας ενδιαφέρει. Τα Διλινάτα όπου αγωνίζονται κάθε φορά διεκδικούν τα πάντα. Οι στόχοι μας είναι πάντα να πρωταγωνιστούμε. Έτσι, θα προσπαθήσουμε και σε αυτό το παιχνίδι, τώρα αν τα καταφέρουμε θα δείξει.
Κώστας Μικελάτος (πρόεδρος Α.Ο. Εικοσιμίας)
Έγινε η κλήρωση, κληρωθήκαμε να αντιμετωπίσουμε στον πρώτο μας αγώνα την περσινή πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ., μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Βέβαια, αυτό δεν έχει καμιά σημασία και η ομάδα μας όπως και τις προηγούμενες χρονιές θα αγωνιστεί ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλός μας με στόχο να παίξει καλό ποδόσφαιρο και γιατί όχι να πάρει την πρόκριση. Να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.”
Αλέξης Κρούτη (ποδοσφαιριστής Α.Ε.Κ.)
Όλες οι ομάδες ξεκινούν με ενθουσιασμό. Η ομάδα μου ξεκινά επίσημα την περίοδο και τον θεσμό του κυπέλλου με την Εικοσιμία. Θέλουμε οπωσδήποτε την πρόκριση, άλλωστε το χρωστάμε αυτό από πέρυσι, αφού η ίδια ομάδα μας είχε αποκλείσει στα ημιτελικά.
Εύχομαι να είναι η χρονιά καλή για όλους χωρίς τραυματισμούς, που είναι και το πιο σημαντικό και κάθε ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει.
Όσο για τον αντίπαλο δεν μου λέει τίποτε όπως και όποιος άλλος αν ήταν και ίσως είναι καλύτερα για εμάς που αντιμετωπίζουμε την Εικοσιμία τώρα στην αρχή”.
Σπύρος Γαλιατσάτος (ποδοσφαιριστής Α.Ο. Φωκάτων)
Η κλήρωση για την ομάδα μας θεωρώ ότι ήταν αρκετά τυχερή, αφού κληρωθήκαμε με μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας όπως είναι ο Παπυργιακός. Η ομάδα μας, τα Φωκάτα, είναι αρκετά ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι και πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από εμάς, δηλαδή το αν προκριθούμε ή όχι. Ακόμα είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας μας αλλά πιστεύω ότι σε 2-3 βδομάδες, που θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας, η ομάδα θα είναι πανέτοιμη.”
Πάνος Κορσιάνος (ποδοσφαιριστής Παπυργιακού)









Με την έναρξη του τοπικού κυπέλλου που ουσιαστικά ανοίγει η καινούρια σεζόν αρχικά να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά και πολύ περισσότερο μακριά από τραυματισμούς.
Όσον αφορά τη σημερινή κλήρωση μπορεί να μην είμαστε το φαβορί αφού μας χωρίζει μια κατηγορία από τα Φωκάτα αλλά όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν ο θεσμός του κυπέλλου είναι θεσμός μεγάλων εκπλήξεων.
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουν την πρόκριση.
Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ή πιο τυχερός ας κερδίσει”.
Φώτο από τη σημερινή κλήρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου