Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29

Πέρασε “αέρας" από τα Τζανάτα με την πρόκριση στο "χέρι" η Σάμη διαλύοντας τους Πρόννους 7-0!!!!


Για ένα μόνο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πούμε ότι το παιχνίδι στα Τζανάτα είχε ενδιαφέρον. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Θ. Βουκελάτου αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε συνάρτηση και με την κούραση των ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων, τους “διέλυσε” με το τελικό σκορ να σταματά στο 0-7!!
Ένα σκορ που δεν μπορεί να δώσει καμία ελπίδα πλέον στους γηπεδούχους για πρόκριση και καθιστά τυπική διαδικασία τη ρεβάνς.
Φάσεις και γκολ
Η Σάμη θα μπεί δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες σε ισάριθμα σουτ των Ν. Μωραίτη και Αρ. Αμούργη στο 1' και 3' αντίστοιχα.
Αντίδραση για τους Πρόννους στο 5' όταν ο νεαρός Καλιβωκάς θα αποκρούσει θαυμάσια την κεφαλιά του Κουρκουμέλη.
Νέα ευκαιρία για τους Πρόννους στο 11' όταν ο Κατσιλίδης με καρφωτή κεφαλιά από καλή θέση θα στείλει την μπάλα να καταλήξει άουτ.
Η Σάμη ανέλαβε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 26' θα δει την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Ντούκα στο απ' ευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Περιβολάρη.
Στο 31' οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν “σεφτέ” στο σκορ με τον Β. Τουλάτο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, ύστερα από φάουλ του Αρ. Αμούργη και προσωρινή απόκρουση του Ντούκα.
Στο 37' ο Γ. Αμούργης σε μια από τις γνωστές του επελάσεις θα βγει απέναντι από τον Ντούκα και τον τελευταίο να αποκρούει με τα πόδια σώζοντας την ομάδα του από το 0-2.
Καταιγίδα στο Β' η Σάμη
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους οι οποίοι πέτυχαν άλλα έξι τέρματα. Συγκεκριμένα στο 54' το 0-2 με ωραία γυριστή κεφαλιά του Γ. Αμούργη.
Δοκάρι για τον ίδιο παίκτη στο 55'.
Στο 60' ο Γ. Αμούργης συνεχίζοντας το δικό του σώου στο σκοράρισμα θα πετύχει το 0-3.
4-0 στο 63' για τους φιλοξενούμενους αφού αυτή την φορά ήταν η σειρά του Αρ. Αμούργη να πετύχει το 0-4.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν δυο τέρματα του Κ. Βιτωράτου στο 70' και 82' ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 0-6.
Τέλος ο Περιβολάρης θα είναι αυτός που θα “σφραγίσει” το τελικό αποτέλεσμα στο 0-7.
Με αυτό το αποτέλεσμα η Σάμη ουσιαστικά από σήμερα βρίσκεται στους “8” του τοπικού κυπέλλου
ΠΡΟΝΝΟΙ: (Γεράσιμος Κουρκουμέλης), Ντούκας, Λιναρδάτος, Κουρκουμέλης Κ., Αναγνώστης, Τραυλός, Μανέντης, Τζάνινος, Σολωμός Γερ., Κατσιλίδης Αλ., Στέλος.
ΣΑΜΗ: (Θόδωρος Βουκελάτος), Καλλιβωκάς Δ., Τουλάτος Β., Ζησιμάτος, Βιτωράτος, Καππάτος, Μωραΐτης, Αμούργης Αρ., Μινέτος, Αμούργης Γ., Περιβολάρης, Δευτεραίος Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου