Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22

Πανέτοιμη η Α.Ε.Κ. 3-0 τον Α.Ο.Κ.Ι. σε φιλικό παιχνίδι σήμερα


Πανέτοιμη έδειξε η Α.Ε.Κ. στο σημερινό της φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα, τον Α.Ο.Κ.Ι., που αναμένεται να είναι εκ των πρωταγωνιστών του φετινού πρωταθλήματος επικρατώντας τελικά με σκορ 3-0 μάλιστα λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων!
Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν εντυπωσιακοί έιχαν σωστή κυκλοφορία και τον έλεγχο του αγώνα σε όλη του την διάρκεια, ενώ ο Α.Ο.Κ.Ι. δεν ικανοποίησε με την απόδοση του, και έδειξε ανέτοιμος μια εβδομάδα πριν τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τον Ηρακλή.
Στο πρώτο μέρος οι περσινοί πρωταθλητές ξεκίνησαν πιο δυνατά και δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Αραπέλη (1') και Ιλίρ (3') που σούταραν πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καλαφάτη.
Μετά τα πρώτα 15 λεπτά οι παίκτες του Γκ. Ρέτζι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 17' ο Πολλάκης έπιασε ένα σουτ, αλλά ήταν αδύναμο και κατέληξε εύκολα στην αγκαλιά του Άννινου.
Ένα λεπτό αργότερα ο Κόμητας έκανε ένα γύρισμα από τα δεξιά προς την «καρδιά» της περιοχής του ΑΟΚΙ, αλλά δεν βρέθηκε εκεί κανένας συμπαίκτης του για να μπορέσει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 20' ο Ιλίρ εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στα καρέ του ΑΟΚΙ, αλλά το σουτ που έπιασε πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια.
Η πίεση των παικτών του Σπύρου Παπαδάτου απέδωσε τελικά καρπούς στο 29'. Έπειτα από μια οργανωμένη αντεπίθεση, ο Κόμητας έκανε την κούρσα από τα δεξιά, την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο επερχόμενος Αραπέλης άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ.
Πάντως, ο Γκ.Ρέτζι δεν έκρυψε τα παράπονα του προς τον βοηθό διαιτητή, θεωρώντας ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.
Προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε ο Α.Ο.Κ.Ι.
Το τέρμα αυτό ήταν αρκετό για να λύσει τα πόδια των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και στο 38' κατάφεραν να βρουν για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ του Λούλουδα, που ξεγέλασε τον Καλαφάτη, αφού η μπάλα πέρασε κάτω από τα χέρια του.
Πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 45 λεπτά οι πρωταθλητές δημιούργησαν μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία, με τον Αραπέλη να βγαίνει στην αντεπίθεση, τετ-α-τετ με τον Καλαφάτη, αλλά το πλασέ του κατέληξε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι.
Μετά από ένα «γεμάτο» σε φάσεις πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη έπεσε αισθητά ο ρυθμός του αγώνα και κυριάρχησαν τα νεύρα και οι σκληρές «μονομαχίες» μεταξύ των ποδοσφαιριστών.
Οι παίκτες του Γκ. Ρέτζι επιχείρησαν να αντιδράσουν για να μειώσουν το σκορ, αλλά όλες οι επιθετικές τους προσπάθειες με κύριους εκφραστές τους Πολλάκη και Βουκελάτο κατέληγαν ανορθόδοξα, καθώς ήταν εμφανή τα προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Οι πιο σημαντικές φάσεις που δημιούργησαν ήταν ένα σουτ του Πολλάκη στο 61' που πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας της ΑΕΚ και μια προβολή του Βουκελάτου, που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Οι ποδοσφαιριστές του Σπύρου Παπαδάτου, από την πλευρά τους, προασπίστηκαν με σχετική άνεση το υπέρ τους 2-0 και δημιούργησαν ορισμένες προϋποθέσεις για να φτάσουν και σε ένα τρίτο γκολ. Αυτό, τελικά, κατάφεραν να το σημειώσουν στο 87' με τον Μπαζάρογλου, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας με πλασέ το τελικό 3-0.
Α.Ε.Κ.: (Σπύρος Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης, Στεφανάτος, Σπανός, Λουλάι, Τανουσάϊ, Λούλουδας, Μακοντίμα, Κόμητας, Ιλίρ, Αραπέλης. 
Έπαιξαν και οι Δούρος, Ζαμπαύτης, Ντόκος, Κουλάκης, Μπαζάρογλου, Παπαδάτος.
Α.Ο.Κ.Ι.: (Ρέτζι Γκόνι), Καλαφάτης, Μπενετάτος, Πολλάτος, Μαρκαντωνάτος, Παπαναστασάτος, Κλειτογιάννης, Βουκελάτος, Κουμαριώτης, Κανάκης, Πούλα, Πολλάκης.
 Έπαιξαν και οι Μαρής Τσάκος, Αγκούσι, Ροκάι, Παρασκευόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου