Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29

Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για το επόμενο παιχνίδι Ανωγή-Παλληξουριακός


Σπουδαίο παιχνίδι για το τοπικό κύπελλο, με έξι γκολ, τρία δοκάρια και αρκετές φάσεις χθες το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου όπου στο τοπικό ντέρμπι Ανωγή και Παλληξουριακός άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς μετά το ισόπαλο 3-3.
Φάσεις και γκολ
Καλύτερη η Ανωγή στο πρώτο 20' χάνει την πρώτη και μεγάλη ευκαιρία του αγώνα όταν το σουτ του Κοζομπόλη θα βρεί το οριζόντιο δοκάρι του Αραβαντινού.
Μετά το 20' ο Παλληξουριακός θα ανεβάσει την απόδοση του και με πρωταγωνιστή τον Πέττα θα πετύχει δυο τέρματα.
Συγκεκριμένα στο 19' ύστερα από λάθος του Κατωπόδη ο Πέττας με ωραίο πλασέ θα ανοίξει το σκορ 0-1.
Σπουδαία ευκαιρία για τους “ερυθρόλευκους” της Παλλικής στο 28' όταν το σουτ του Καμινάρη θα σταματήσει στο δοκάρι του Κατωπόδη.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 37' θα πετύχει το δεύτερο γκολ για την ομάδα του αλλά και προσωπικό του, με εύκολο πλασέ ύστερα από πάσα του Παπαδάτου.
Εντυπωσιακή απόκρουση για τον Αραβαντινό στο 42΄όταν θα διώξει εντυπωσιακά το σουτ του Καλέντζου.
Στην επανάληψη κάτι το 0-2, κάτι η αντίδραση των τυπικά γηπεδούχων και η τρεις αλλαγές που έγιναν από τον Μ. Ανδρίτση θα δώσουν τη δυνατότητα στην ομάδα της Ανωγής να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να γίνει πολύ απειλλητική.
Έτσι στο 55' ο Αραβαντινός-Ζαφείρης θα εκμεταλευθεί την σύγχυση των αμυντικών του Παλληξουριακού και με σουτ θα μειώσει σε 1-2.
Στο 61' μάλιστα πετυχαίνει την ανατροπή αφού ισοφαρίζει σε 2-2 με πλασέ του Παπλά ύστερα από κόρνερ του Καλέτζου.
Η αντίδραση του Παλληξουριακού θα έρθει στο 66' όταν το σουτ του Πέττα θα βρεί το δοκάρι της εστίας της Ανωγής.
Στο 74' ο Παλληξουριακός θα πάρει και πάλι “κεφάλι” στο σκορ και θα προηγηθεί 3-2 με τον Λυκούδη ύστερα από πάσα του Μαυροειδή.
Η Ανωγή δεν το βάζει κάτω και στο 89' καταφέρνει να πετύχει την ισοφάριση με σουτ του Αν. Αραβαντινού “μπλέκοντας' τα πράγματα για τη συνέχεια.
Το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με μια πολύ ωραία απόκρουση του Κατωπόδη στο σουτ του Ηλ. Αντωνάτου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διονύσης Ματιάτος με βοηθούς τους Π. Κομητόπουλο και Δ. Βασιλόπουλο.
ΑΝΩΓΗ: (Μ. Ανδρίτσης), Κατωπόδης, Παπλάς, Δρακόπουλος Καλέντζος, Σούπας, Κοζομπόλης, Παπαδάτος, Γερολυμάτος (46' Αραβαντινός Αν.), Γαβριελάτος (46' Γιακουμάτος), Αραβαντινός-Ζαφείρης, Μπενάτος (46' Λυκούδης).
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: (Γεράσιμος Θωμάς), Αραβαντινός-Καρλάτος, Πέττας (79' Λαδάς), Καμινάρης, Μαυροειδής Χ., Αδηλίνης. Μαυροειδής Ν., Δαμουλιάνος, Λυκούδης, Παπαδάτος (60' Φαρακλός), Αντωνάτος, Λαδάς (52' Γαλανός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου