Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23

Πάθος, νεύρο και ενέργεια για τους Παίδες του Α.Σ.Κ. (Με ανατροπή 40-37 την ΑΕ Παραλίας)


Βγάζοντας, πάθος ενέργεια και νεύρο στο παιχνίδι τους οι παίδες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά κατάφεραν και πέτυχαν μία σπουδαία νίκη επί της Ε.Α. Παραλίας με 40-37 στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η.
 
Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον προπονητή της ομάδας Μάκη Μαρκάτο, ο οποίος διάβασε σωστά το παιχνίδι και με τις εντολές που έδωσε, έφερε τη μπάλα μέσα στο καλάθι και με σκληρή άμυνα, κατάφερε να το γυρίσει και να το πάρει. Φυσικά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους τους παίκτες της ομάδας του Α.Σ.Κ., που στην τελευταία περίοδο έβγαλαν νεύρο και πάθος και με σωστές επιλογές στην επίθεση κατάφεραν να φτάσουν στην τελική επικράτηση. 
Μάλιστα, στο 30' η ομάδα της Πάτρας ήταν μπροστά στο σκορ με 33-26, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να σκοράρει μόλις 4 πόντους (!). 
Πολύ καλός ο Γεράσιμος Μουίκης με σωστές επιλογές και καλή άμυνα, τελείωσε τον αγώνα με 10 πόντους, όσους είχε και ο Χάρης Λάλης που εξίσου ήταν πάρα πολύ καλός. Αμφότεροι αποτέλεσαν τα πρώτα βιολιά στην επίθεση της ομάδας του Μάκη Μαρκάτου, ενώ ακολούθησε ο Παπαδημητρίου με 8 πόντους . 
Δεκάλεπτα: 10-8, 18-23, 26-33, 40-37 
Διαιτητής: Καμήτσος
Α.Σ.Κ. (Μ. Μαρκάτος): Θεοδωράτος, Λάλης Β., Φραγικάς 6 (2), Ντεράϊ 4, Ντιήλ Α. 2, Ντιήλ Ντ., Παπαδημητρίου 8, Λάλης Χ. 10, Μουίκης 10.
Ε.Α. ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Κωστόπουλος): Ζαφείρης, Νούλας, Ντεμίρης 2, Καρβέλας 3 (1), Παύλου 14, Λαμπρόπουλος, Φραντζής 15, Παναγόπουλος 3.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου