Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29

Nίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση για τον Οδυσσέα 3-1 τον Πυλαριακό στα Μακρυώτικα


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στα Μακρυώτικα στο πλαίσιο της Α' φάσης του τοπικού κυπέλλου ο Οδυσσέας Ιθάκης πήρε νίκη σχεδόν πρόκριση από τον τοπικό Πυλαριακό με σκορ 3-1 και βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.
Το σκορ μέχρι το 71' ήταν 1-1. Στα τελευταία λεπτά όμως η εμπειρία και η καλύτερη κατάσταση των παικτών του Οδυσσέα συνετέλεσαν να πάρει τελικά μια σημαντική για την πορεία του στο θεσμό νίκη πετυχαίνοντας δυο ακόμη γκολ.
Τα γκολ
Στο 26' οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν “κεφάλι” στο σκορ και θα προηγηθούν 0-1 με πολύ όμορφο σουτ του Ε. Μαρούλη.
Οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν στο 34' να φέρουν το παιχνίδι στα “ίσα” με σουτ του Νικ. Γασπαρή για το 1-1.
Στο 71' η “κιτρινόμαυροι” του Σταυρού θα μπούν “οδηγοί και πάλι στο παιχνίδι αφού θα προηγηθούν 1-2 με πέναλτι του Παν. Κουτσουβέλη. Πέναλτι που είχε καταλογιστεί σε βάρος του Αλ. Ποταμιάνου από το διαιτητή κ. Μενεγάτο.
Το τελικό 1-3 για τον Οδυσσέα θα πετύχει στο 76' και πάλι ο εξαιρετικός επιθετικός Παν. Κουτσουβέλη.
Διαιτητές: ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ – ΚΙΟΣΣΗΣ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΠΣ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ: (Κ. ΚΟΥΓΙΑΝΟΣ), ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ, ΜΑΚΡΗΣ, ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ ΑΛΕΞ. ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΓΡΗΓ., ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΑΛΕΞ. (76' ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΤΟΣ ΓΕΡ.), ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΑΛΕΞ. (36' ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΒΑΣ.), ΚΟΥΓΙΑΝΟΣ ΓΕΡ., ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΔΗΜ., ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΠΑΝ., 11.ΦΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝ.
ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ: (Κ. ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ), ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ ΖΗΣ., ΜΟΥΤΣΑΤΟΣ ΔΙΟΝ. ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓ. ΜΑΛΙΑΚΡΙΔΑΣ ΑΠ., ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΦΙΟΡ. ΑΡΓΥΡΑΚΑΚΗΣ, ΛΙΛΑΣ ΓΕΩΡ. (76' ΜΟΡΦΕΣΗΣ ΠΑΝ.) ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡ., ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ ΠΑΝ., 10.LΙLA KLAUR. (58' ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΓΕΡ.), RENATO BIS. (84' ΛΙΒΑΝΗΣ ΙΩΑΝ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου