Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19

Στα "σαλόνια" της Super League....


Βράβευση Σταύρου Τσουκαλά-MVP 4ης αγωνιστικής

Το βραβείο του MVP της 4ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Σταύρο Τσουκαλά του ΠΑΣ Γιάννινα, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Τη βράβευση έκανε η πρόεδρος της  ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων κα Νατάσα Μπέγκα.
Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε:
«Η συνεργασία αυτή είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσει περισσότερη δύναμη και ψυχική αλλά και αυτό που έχουμε μας βοηθάει να το βάλουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ από την πλευρά μου σαν παίχτης θέλω να ευχαριστήσω την ΕΛΕΠΑΠ για την συνεργασία που γίνεται και είμαστε εδώ για ότι χρειάζονται.»
Η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων κα Νατάσσα Μπέγκα είπε:
«Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στηρίζει την ΕΛΕΠΑΠ και την στηρίζει σε μια στιγμή που η ΕΛΕΠΑΠ  μπαίνει σε καινούριους δρόμους και αυτό είναι πάρα-πάρα πολύ σημαντικό, σε αυτούς τους καινούριους δρόμους που μπαίνει η ΕΛΕΠΑΠ να έχει την στήριξη του πολύ κόσμου που αγαπάει τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, γιατί  ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανήκει στην πόλη, η πόλη αγαπάει τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, άρα ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αγαπάει την ΕΛΕΠΑΠ, και την στηρίζει.  Είναι ένας κύκλος ωραίος αυτό, αλληλεγγύης, αγάπης, και υποστήριξης. Ειλικρινά σας λέω η ΕΛΕΠΑΠ αισθάνεται πάρα-πάρα πολύ ευγνώμων για την μεγάλη συμπαράσταση που έχει από όλη την κοινωνία και  από  τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.» 
Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Σ. Παντελίδης ανέφερε:
«Σκέφτομαι ότι μέχρι την Κυριακή δεν ήξερα γιατί μιλάγαμε. Την Κυριακή  είδα το λογότυπο, ενδιαφέρθηκα να μάθω τι σημαίνει και είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Οι λέξεις σεβασμός στον άνθρωπο και πολιτισμός ξεχειλίζουν εδώ μέσα και εύχομαι να πηγαίνουν πάντα από το καλό στο καλύτερο. Εύχομαι στην ΕΛΕΠΑΠ, να συνεχίσει να είναι δυνατή, να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και να προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου