Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29

Με το "Αγγλικό" 4-3 στον επόμενο γύρο ο Πυλαριακός


ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ  - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  3-4
                                                           
Πανηγυρική η πρόκριση του Πυλαριακού!
Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του τοπικού κυπέλλου, που διακαώς επιθυμούσε άλλωστε, κατέκτησε σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Πυλαριακός μετά και από την δεύτερη σημερινή του νίκη και το Αγγλικό σκορ 4-3, επί του Παπυργιακού.
Οι κυανμέρυθροι του Κώστα Κουγιανού θα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια του θεσμού την Εικοσιμία (σημερινής θριαμβεύτριας στο ντέρμπι με την Α.Ε.Κ. 4-0) σε διπλούς αγώνες και σε μια αντικειμενικά πολύ δύσκολη αποστολή.
Στην αρχή ο Παπυργιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ήταν καλύτερος μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί 1-0 στο σκορ δίνοντας προσωρινά, όπως αποδείχθηκε, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Φάσεις και γκολ
Στο 6’ ο Κοψίνης μετά την σέντρα του Λιοσάτου από δεξιά θα πιάσει την καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Σκορ που ισοφάριζε αυτό του πρώτου αγώνα.
Μάλιστα θα μπορούσαν να βάλουν «φωτιά» λίγο αργότερα στον αγώνα αν ο Ίγκλις έβρισκε στόχο στο σουτ που επιχείρησε από καλή θέση στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ από τα δοκάρια του Φιλιππάτου.
Η απάντηση για τους Πυλαρινούς θα έρθει στο 21’ όταν ο Π. Σταμούλης σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Α. Μενεγάτο θα νικηθεί από την έγκαιρη έξοδο του νεαρού πορτέρο.
Η Πύλαρος είχε ήδη προειδοποιήσει τους «ερυθρόλευκους» και στο 25’ ο Καλαφάτης με παράλληλη πάσα θα βρει τον Παπαδάτο στην περιοχή με τον τελευταίο εύκολα να πλασάρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μενεγάτου για το 1-1.
Η Πύλαρος άρχισε να ανεβαίνει ενώ οι Πυργισιάνοι έδειχναν απογοητευμένοι με αποτέλεσμα αν δεχθούν και το 1-2 όταν ο Αλυσανδράτος εκτελεί φάουλ στην περιοχή η μπάλα φτάνει στον Γρ. Σολδάτο ο οποίος με κεφαλιά θα την στείλει στα δίχτυα.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έδειχναν να συνέρχονται από το «σοκ» και με ένα εκπληκτικό γκολ από το σουτ του Κοψίνη θα ξαναφέρουν το παιχνίδι στα ίσια και στο 2-2.
Στο 37’ μάλιστα θα πάρουν και το προβάδισμα με 3-2 ύστερα από απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ίγκλις και την μπάλα να καταλήγει στο «Γ» της εστίας του Φιλιππάτου.
Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο από το 57’ του έμπειρου και ικανού επιθετικού Κ. Βιτωράτου (Κόκκορα) οι φιλοξενούμενοι θα αλλάξουν την κατάσταση και τελικά όχι μόνο θα πάρουν την πρόκριση αλλά και μια σπουδαία νίκη.
Στο 60’ ωστόσο ο Τζωρτζάτος θα πιάσει το σουτ και ο Μακρής θα αποκρούσει με δυσκολία.
Η ισοφάριση δεν αργεί να έρθει για την ομάδα του Κ. Κουγιανού, όταν ο Ο. Κουλουμπής θα γυρίσει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι στον Κ. Βιτωράτο που θα την στείλει με πλασέ στα δίχτυα για το 3-3.
Σουτ του Αλυσανδράτου στο 67’ θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από την εστία του Α. Μενεγάτου.
Στο 69’ θα έχουμε την ολική ανατροπή και το 4-3 για τους φιλοξενούμενους όταν ο Κ. Βιτωράτος θα περάσει καταπληκτική πάσα στον Αλυσανδράτο και αυτός με την σειρά του δεν θα αστοχήσει στο τετ α τετ του με τον νεαρό τερματοφύλακα του Πυργιού στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για τέταρτη φορά.
Μέχρι το τέλος δεν υπήρχαν αξιόλογες φάσεις με αποτέλεσμα ο Πυλαριακός να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με δική του την πρόκριση στον επόμενο γύρο.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτος και Θ. Λυμπερόπουλος.
Παπαυργιακός:(Τόλης Κοκκόσης), Μενεγάτος, Τζωρτζάτος, Χαλιώτης (80’ Παγουλάτος), Στρακάτος, Απέργης, Κουμαριώτης, Ίγκλις, Κοκκόσης, Ματέος, Κοψίνης, Λιοσάτος (69’ Καλλιγάς).
Πυλαριακός:(Κώστας Κουγιανός), Φιλιππάτος (46’ Μακρής ε.α.), Γασπαρής Γ., Ποταμιάνος, Φούκας, Μακρής (46’ Κουλουμπής Ο.), Σολδάτος (71’ Σταμούλης Ν.), Καλαφάτης, Παπαδάτος, Αλυσανδράτος, Σταμούλης Π., Γασπαρής Ν. (57’ Βιτωράτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου