Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16

Legion Run: Επιτέλους η ανεπανάληπτη πρόκληση έρχεται στην Αθήνα στις 19 Οκτώβριου!


Το Legion Run είναι μια διαδρομή πέντε χιλιομέτρων με τουλάχιστον 18 μεγάλα εμπόδια, που απευθύνεται και προσφέρει μια ανεπανάληπτη πρόκληση σε άτομα απ' όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και σωματικής ικανότητας, λόγω του μη-ανταγωνιστικού του χαρακτήρα. 
Για μια μέρα μόνο, στις 19 Οκτωβρίου, χιλιάδες άτομα από εκατοντάδες ομάδες που ψάχνουν περιπέτεια και δύσκολες προκλήσεις θα βρεθούν στο ‘The Ranch’, Σοφικό Κορινθίας, για να περάσουν περισσότερα από 18 εμπόδια από λάσπη, φωτιά, πάγο και συρματόπλεγμα. Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν την επιτυχία τους μαζί με συγγενείς και φίλους, με ζωντανή μουσική, φαγητό, μπύρα, διασκεδαστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς στον καταπληκτικό πολυχώρο του ‘The Ranch’ με τη χορηγία του Shark Energy Drink.
Η διοργάνωση στην Αθήνα είναι η δεύτερη που γίνεται στην Ελλάδα. Το Legion Run είχε την άκρως επιτυχημένη πρεμιέρα του στην Κύπρο τον περασμένο Μάρτιο, έχει ήδη περάσει από τη Θεσσαλονίκη και τη Σόφια το καλοκαίρι, και ακολουθεί η Βουδαπέστη τον Σεπτέμβριο.
Περισσότερα από τρία εκατομμύρια άτομα έχουν τρέξει σε παρόμοιες διοργανώσεις τα τελευταία τρία χρόνια παγκοσμίως. Το Legion Run παραμένει η μοναδική εταιρεία στον ταχέως αναπτυσσόμενο αθλητικό κλάδο των αγώνων εμποδίων που έχει την έδρα της στην νοτιοανατολική Ευρώπη και δίνει σε άτομα που ζουν σ’ αυτή την πλευρά του πλανήτη μια πρώτη ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μια ανάλογη κούρσα, στη δική τους ή σε μια κοντινή τους πόλη, και η Αθήνα παίρνει επιτέλους τη σειρά της στις 19 Οκτωβρίου! 
Αναμένεται μαζική συμμετοχή από όλη την Ελλάδα, καθώς η διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη πρόσφερε μια μοναδικά έντονη εμπειρία στους συμμετέχοντες. Πολλοί από αυτούς θα συμμετάσχουν για δεύτερη φορά.
"Το Legion Run προσφέρει κάτι πρωτόγνωρο και απελευθερωτικό για τους συμμετέχοντες. Είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία, τόσο για τους δρομείς, όσο και για τους θεατές. Όπου έχουμε ταξιδέψει, έχει αποδειχτεί ότι ο κόσμος έχει την ανάγκη να ξεδώσει, να διασκεδάσει και να προκαλέσει τον εαυτό του," ανέφερε ο Διευθυντής Εξωτερικής Επικοινωνίας, Αντώνης Αλεξόπουλος, PhD. “Ο μοναδικός συνδυασμός από σωματικές και πνευματικές προκλήσεις, αναπόφευκτης ομαδικής συνεργασίας κατά τη διάρκεια της κούρσας, μαζί με τη ζωντανή μουσική, τα διασκεδαστικά παιχνίδια, το φαγητό και το γλέντι, είναι αποδεδειγμένα μια συνταγή επιτυχίας και το είδαμε με τα μάτια μας σε όσους προορισμούς έχουμε πάει. Αυτό στοχεύουμε να προσφέρουμε και στην Αθήνα τον Οκτώβριο και είμαστε πεπεισμένοι πως το Legion Run θα είναι μια από τις κορυφαίες μέρες στη ζωή οποιουδήποτε λάβει μέρος. Πλέον, η αναμονή για όσους ήξεραν για εμάς και μας περίμεναν έχει τελειώσει!”
Τα εμπόδια είναι κατασκευασμένα με τρόπο που δοκιμάζει το σώμα αλλά και το μυαλό, αφού οι συμμετέχοντες καλούνται να πηδήξουν πάνω από φωτιά, να σκαρφαλώσουν πάνω από τοίχους, να συρθούν μέσα σε λάσπη και κάτω από συρματόπλεγμα, και να περάσουν μέσα από δεξαμενές με πάγο και νερό. Η τοπογραφία γύρω από το ‘The Ranch’ είναι ιδανική για να παρέχει μια έντονη – αλλά συνάμα άκρως διασκεδαστική – πρόκληση σε όσους λάβουν μέρος.
Ο χώρος του φεστιβάλ συμπεριλαμβάνει ζωντανή μουσική από συγκροτήματα, DJs, επιδείξεις και διασκεδαστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς με δροσερές προσφορές από το Shark Energy Drink, και είναι ιδανικός για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν (αν και θα μετανιώσουν που δεν έλαβαν μέρος). 
Για να μάθετε περισσότερα για το Legion Run, επισκεφτείτε το www.legionrun.gr/athina ή www.facebook.com/legionrun ή επικοινωνήστε με τον Αντώνη Αλεξόπουλο στο +357 99 52 46 45 ή antonis@legionrun.com.Το Legion Run είναι κάτι περισσότερο από μια κούρσα ή ένα γεγονός. Είναι μια εμπειρία ζωής. Ο κάθε ένας συμμετέχει για τους δικούς του λόγους, αλλά όλοι τελειώνουν τη κούρσα ‘αλλαγμένοι’. Δεν είναι αγώνας δρόμου και το μόνο έπαθλο είναι η Περηφάνια. Το Legion Run είναι και συμβολίζει την υπέρβαση προσωπικών προκλήσεων και την συγκίνηση της απόδειξης στο εαυτό σου ότι ΜΠΟΡΕΙΣ! Πάνω απ’ όλα, όμως, είναι η ευκαιρία να βγεις έξω και να μπορέσεις να διασκεδάσεις ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου