Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 17

Στην διοργάνωση Legion Run OI "KEΦΑΛΛΗΝΕΣ" του Genesis Health Club


Στην διοργάνωση Legion Run που θα πραγματοποιηθούν στο Σοφικό Κορινθίας στις 19 Οκτωβρίου θα λάβει μέρος και η ομάδα «Κεφαλλήνες» από το νησί μας. Μια ομάδα που δημιούργησε η Ευαγγελία Θεοτοκάτου και το γυμναστήριο Genesis Health Club.

Είναι μια διαδρομή 5 Km με 18 εμπόδια σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Ρωτήσαμε την γυμνάστρια Ευαγγελία θεοτοκάτου του Genesis Health Club να μας πει δυο λόγια για την διοργάνωση και τον σκοπό της συμμετοχής ομάδας από το νησί μας.

Ας δούμε τι μας απάντησε:
“Αφορά μια διαδρομή 5χιλ. που περιλαμβάνει 18 εμπόδια-φωτιά-νερό-λάσπη-συρματόπλεγμα...  δεν υπάρχει χρονόμετρο και το έπαθλο είναι ένα ποτήρι μπύρα. Στόχος είναι να τερματίσει η ομάδα-όση ώρα και να κάνει-και κάθε ομάδα που τερματίζει παίρνει και μια μπλούζα που λέει ότι είναι legion.
Ο δικός μας σκοπός είναι να περάσουμε καλά και να καταφέρουμε να συνεργαστούμε σαν ομάδα.
Ο αγώνας ξεκινά από τις 10:00 και κάθε μισή ώρα θα φεύγει γκρουπ μέχρι 500 άτομα”.
TI EINAI TO LEGION RUN
Το Legion Run είναι κάτι περισσότερο από ένα αγώνα ή ένα γεγονός. Είναι μια εμπειρία ζωής. Ο καθένας συμμετέχει για διαφορετικό λόγο, αλλά θα τελειώσουν όλοι το ίδιο, "αλλαγμένοι".
Αυτό δεν είναι μια κούρσα, δεν θα σας χρονομετρήσουμε καν. Το Legion Run έχει να κάνει με την υπέρβαση προσωπικών προκλήσεων και τη συγκίνηση του να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να το κάνετε. Αλλά περισσότερο από όλα, είναι για να διασκεδάσετε.
Εμείς δεν επινοήσαμε αυτό το πράγμα, αλλά το ψάξαμε πολύ. Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι σε όλη την Αμερική, Μεγάλη Βρετανία και την Αυστραλία έχουν τρέξει αυτά τα προγράμματα και είπαν το τι είναι καλύτερο.
Ακούσαμε, ακολουθήσαμε και έχουμε επενδύσει. Καθώς πιστεύουμε ότι οι απόψεις ενός εκατομμυρίου ανθρώπων δεν μπορούν να είναι λάθος.
Το Legion Run ξεκινάει εδώ. Τώρα είναι η σειρά σας. 
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΜΠΟΔΙΑ
Θα περάσετε από εμπόδια με φωτιά, λάσπη και συρματόπλεγμα. Κάθε μέρος της διαδρομής θα σπρώξει τα σωματικά και νοητικά σας όρια και πιθανώς να χρειαστείτε βοήθεια από άλλους.
Μετά από τέτοια εμπειρία ζωής, πρέπει να γιορτάσετε τον τερματισμό σας. Η ημέρα της διοργάνωσης είναι μια ολοήμερη γιορτή της Λεγεώνας με ζωντανή μουσική, DJ, παιχνίδια, διαγωνισμούς, φαγητό, ποτά, χορευτές της φωτιάς και πολλά άλλα.

Άλλες σχετικές φώτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου