Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16

Ο Ν.Ο.Α.: Επιτυχής η κολυμβητική του ημερίδα


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, έστω και καθυστερημένα, ανακοινώνει στους φίλους μας, συμπολίτες  μας, ότι λόγω σοβαρών  ανειλημμένων υποχρεώσεων   δεν μας έμεινε χρόνος να εκδώσουμε το δελτίο τύπου που αφορά την Ημερίδα Κολύμβησης του Ομίλου μας που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Κεφαλλονιάς, την Τετάρτη 03/09/2014.
Η Ημερίδα στέφθηκε υπό μεγάλη επιτυχία.  Επιτυχία η οποία οφείλεται όχι μόνο στη συμμετοχή των αθλητών μας που έφθασαν τα 200 περίπου παιδιά, αλλά  στους θεατές που απαρτίζονταν  από γονείς των αθλητών αλλά και φίλους που κατέκλυσαν τις κερκίδες του κολυμβητηρίου. 
Η εικόνα αυτή δεν είναι πρωτόγνωρη, αλλά έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν. Πρωτόγνωρο για μας είναι ότι παρ’ όλη την κρίση που διανύουμε, οι γονείς προσφέρουν στα παιδιά τους, τον υγιή αθλητισμό και γι’ αυτό τους συγχαίρουμε.
Συγχαίρουμε τους προπονητές του τμήματος κολύμβησης, την κα Μωραϊτου Αλεξία, την κα Κουνάδη Μαρία, τον κ. Βαρτελάτο Μάκη και τους βοηθούς αυτών  την κα Μαραβέγια Τζεραλένα, αλλά και τους παλιούς  αθλητές του Ομίλου μας που συνεισφέρανε ως χρονομέτρες και κριτές στην καλή εικόνα και οργάνωση  καθώς και τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας  οι οποίοι ήταν ανά πάσα ώρα έτοιμοι να βοηθήσουν τους μικρούς αθλητές μας.
Είμαστε ευτυχείς , διότι συντηρείται το φυτώριο μας και υπάρχουν ελπίδες για το μέλλον  τα παιδιά αυτά να τα καμαρώσουμε σε μεγαλύτερους αγώνες.
Τα αγωνίσματα ήταν 52 μαζί με τις επιδείξεις των μικρών μας αθλητών.
 Ευχαριστούμε τη Διοίκηση της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου καθώς και  τους υπαλλήλους αυτού για την χρήση του εξοπλισμού, τους Εθελοντές Σαμαρείτες για την παροχή Α’ Βοηθειών, τους χορηγούς μας, δημοσιογράφους  τους γονείς, τους κριτές, χρονομέτρες, αθλητές αλλά και όλους όσους βοήθησαν για την πλήρη οργάνωση και διεξαγωγή της Ημερίδας μας.
Σας παραθέτουμε συνημμένα τα αποτελέσματα.

                                                                Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου