Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 25

Στους Νέους Αργυρούπολης ο Ν. Κόρμαλης


Συνδυάζοντας σπουδές και ποδόσφαιρο ο δυναμικός αμυντικός του Α.Ο. Εικοσιμίας Νίκος Κόρμαλης θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ε.Π.Σ. Αθηνών και συγκεκριμένα στο Α.Ο. Νέων Αργυρούπολης.
Ο Νίκος ένα από τα καλύτερα νέα παιδιά του τοπικού ποδοσφαίρου αλλά και εξαίρετος ποδοσφαιριστής είναι 18 ετών. Έχει περάσει από όλες τις ομάδες των Μικτών μας, τις Ακαδημίες Άρσεναλ - Εικοσιμίας αλλά και στην ανδρική της τελευταίας.
Διακρίνεται για την αγάπη και πάθος του για το ποδόσφαιρο, το οποίο λατρεύει και σίγουρα η μεταγραφή του στην παραπάνω ομάδα θα τον βοηθήσει να αποκτήσει εμπειρίες και νέα πράγματα για τη συνέχεια της καριέρας του.
Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού, είναι πολύ δυνατός και παθιασμένος για την ομάδα του και στα 90’ του παιχνιδιού.
Εμείς είμαστε σίγουροι για την μελλοντική επιτυχία του Νικόλα στο ποδόσφαιρο και του ευχόμαστε να είναι γερός και υγιής ώστε να καθιερωθεί στην νέα του ομάδα ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι άνθρωποι της Αθηναϊκής ομάδας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου