Σάββατο, Σεπτεμβρίου 20

Νίκη με σκορ πρόκρισης για τον A.O.K.I...... με το "καλημέρα" 6-1 τον Οδυσσέα Ιθάκης



                                         
Α.Ο.Κ.Ι. - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  6-1
Πρεμιέρα λοιπόν σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν στα νησιά μας και συγκεκριμένα για το τοπικό κύπελλο όπου ο Α.Ο.Κ.Ι. φιλοξένησε τον νεοφώτιστο στα «σαλόνια» του τοπικού ποδοσφαίρου Οδυσσέα Ιθάκης.
Η ομάδα του Γ. Τζουγανάτου εμφανώς ενισχυμένη φέτος χαρακτηρίζεται, και όχι άδικα ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση τόσο του κυπέλλου όσο και του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας. 
Έτσι οι "μελανόλευκοι" του Αργοστολίου, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο τους αυτό, δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των Θιακών, που πάλεψαν για ένα ημίχρονο, με όλες τους τις δυνάμεις για κάτι καλό χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, μένοντας από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο. 
Τελικά οι γηπεδούχοι επικράτησαν δίκαια με σκορ 6-1!
Ένα σκορ που ουσιαστικά δίνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την πρόκριση στους «μελανόλευκους» του Αργοστολιού, έστω και αν ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο Βαθύ.
Φάσεις και γκολ
Στο 16' παράλληλη πάσα από αριστερά του Βουκελάτου στο β΄δοκάρι δεν προλαβαίνει ο Αλ. Πολλάτος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
37’ Πολύ επικίνδυνη σέντρα του Κλειτογιάννη από αριστερά στην μικρή περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει στον Μαλιακρίδα θα πάρει πορεία για τα δίχτυα για να απλώσει ενστικτωδώς τελευταία στιγμή τα χέρια του ο Τσιρτσαρόλης και να στείλει την μπάλα να περάσει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του κόρνερ.
39’ Ωραία μπαλιά του Κλειτογιάννη στον Βουκελάτο στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων με τον τελευταίο να προλαβαίνει την έξοδο του νεαρού τερματοφύλακα του Οδυσσέα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία και στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ 1-0.
Αυτό ήταν και το σκορ για το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά, ήταν καταιγιστικοί στην αρχή και εκμεταλλευόμενοι την κούραση των ποδοσφαιριστών του Οδυσσέα έφτασαν σε μια εύκολη τελικά νίκη-πρόκριση με σκορ 6-1!
Σέντρα σουτ του Λογκόνη στο 47' ο Κόμητας θα πεταχτεί στην πορεία της μπάλας χωρίς τελικά να την βρει, με αποτέλεσμα να μπερδέψει τον Τριτσαρόλη και να καταλήξει στα δίχτυα του για το 2-0.
Από πλάγια δεξιά και στα όρια της περιοχής στο 51' ο Κόμητας με πολύ όμορφο διαγώνιο πλασέ θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία πετυχαίνοντας το 3-0.
55' Το σκορ θα φτάσει στο 4-0 για τους γηπεδούχους όταν ο Διον. Πολλάτος με σέντρα από δεξιά θα βρει τον Βουκελάτο απέναντι από τον Τριτσαρόλη, αυτός θα κερδίσει τη μπάλα, και πασάρει παράλληλα στον Λαμπρόπουλο, ο οποίος μόνος με την κενή εστία δεν έχει πρόβλημα να στείλει στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν στο 61' σε 4-1 όταν σε παράλληλη πάσα στην περιοχή του Αγκούσι ο Μαρούλης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Μεγάλη ευκαιρία για τους "κιτρινόμαυρους της Β. Ιθάκης να μειώσουν ακόμη περισσότερο το σκορ στο 67' όταν  μετά από το σουτ και πάλι του Μαρούλη έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Αγκούσι θα αποκρούσει εντυπωσιακά, η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της θα την μπλοκάρει.
5-1 στο 74' με δυνατό σουτ του Αλ. Λυκούδη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. 
Τέλος στο 80' θα έρθει το τελικό 6-1 όταν στο σουτ στην κίνηση του Διον. Πολλάτου εντός περιοχής, η μπάλα θα πάρει μια περίεργη τροχιά και θα καταλήξει στα δίχτυα του Τριτσαρόλη.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Θ. Λυμπερόπουλο και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τζουγανάτος), Αγκούσι, Πολλάτος Διον., Κλειτογιάννης, Καππάτος Ευτηριάδης, Λυκούδης, Κόμητας, Δεστούνης, Πολλάτος Αλ. (46' Λογκόνη), Βουκελάτος (56' Παπαναστασάτος Κ.), Λαμπρόπουλος.
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Τσιρτασρόλης, Toska, Μήτσουρας, Βασιλόπουλος (66' Σόμπολας), Νουτσάτος, Αργυρακάκης, Μαρούλης Ε., Μαλιακρίδας, Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης (85' Λεκατσάς), Bisha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου