Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16

Οι διεθνείς μας σε δράση!


Διαβάστε τι έκαναν το προηγούμενο αγωνιστικό τριήμερο οι 23 διεθνείς παίκτες που περιλαμβάνονταν στην πρόσκληση του κ. Ρανιέρι για τον εναρκτήριο αγώνα της προκριματικής φάσης του EURO 2016 εναντίον της Ρουμανίας.
Τερματοφύλακες

Ορέστης Καρνέζης: Πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ουντινέζε κόντρα στην Γιουβέντους. Δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του με 2-0 όμως, αν δεν ήταν εκείνος τότε το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Παναγιώτης Γλύκος: Πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Νίκη Βόλου (3-0). Ο τερματοφύλακας του "Δικεφάλου" ήταν περισσότερο θεατής του αγώνα και στις δύο ουσιαστικά φορές που χρειάστηκε να επέμβει το έπραξε.

Στέφανος Καπίνο: Παρακολούθησε από τον πάγκο την εκτός έδρας νίκη της Μάιντς επί της Χέρτα με 3-1.
Αμυντικοί

Κώστας Μανωλάς: Βασικός και αναντικατάστατος στην εκτός έδρας νίκη της Ρόμα επί της Έμπολι με σκορ 1-0. "Βράχος" στην άμυνα των Ρωμαίων, ανάγκασε τον προπονητή του να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική παρουσία του.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Ο "βράχος" της άμυνας της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από την εντός έδρας νίκη των Βεστφαλών επί της Φράιμπουργκ με 3-1. Αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά.

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Ήταν εκτός αποστολής της Μπάγερ Λεβερκούζεν για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης (3-3).

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Παρακολούθησε από τον πάγκο τη "λευκή" ισοπαλία (0-0) της Τραμπζονσπόρ με την Φενέρμπαχτσε στην Τραπεζούντα.

Βαγγέλης Μόρας: Βασικός και αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας της Βερόνα, στη νίκη με 2-1 επί της Παλέρμο.

Βασίλης Τοροσίδης: Έμεινε στον πάγκο της Ρόμα στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Έμπολι.

Λουκάς Βύντρα: Αγωνίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης της Λεβάντε κόντρα στην Μάλαγα (0-0) και είχε θετική παρουσία.

Χοσέ Χολέμπας: Δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ρόμα με την Έμπολι και είδε από τον πάγκο τη νίκη της ομάδας του με 1-0.

Γιώργος Τζαβέλλας: Ξεκίνησε ως βασικός στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Νίκη Βόλου όμως, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε σε μια προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα και αντικαταστάθηκε. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση β' βαθμού στους προσαγωγούς κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έναν μήνα.

Μέσοι

Ανδρέας Σάμαρης: Εκ των διακριθέντων στην ευρεία εκτός έδρας νίκη της Μπενφίκα επί της Σετούμπαλ με 5-0. Αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ματς κι έδειξε πως έχει εγκλιματιστεί πλήρως στη νέα του ομάδα. Απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από τον πορτογαλικό Τύπο.

Παναγιώτης Κονέ: Αγωνίστηκε για 81 λεπτά στην εκτός έδρας ήττα της Ουντινέζε από την Γιουβέντους με 2-0 και λίγο πριν αποχωρήσει από το ματς είχε σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει.

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης της Βερόνα με την Παλέρμο και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη με 2-1.

Πέτρος Μάνταλος: Βασικός και αναντικατάστατος για την ΑΕΚ στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Φωκικό στην Άμφισσα. Σε ένα ακόμα ματς αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό της "Ένωσης".

Κώστας Φορτούνης: Έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Επιθετικοί

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας νίκη της Βερόνα επί της Παλέρμο με 2-1. Αντικαταστάθηκε στο 56’ από τον Λόπεζ.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Ο αρχηγός της Εθνικής μας αγωνίστηκε ως βασικός στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Νίκη Βόλου. Με δική του ασίστ στο 22' ο "Δικέφαλος" άνοιξε το σκορ με τον Αθανασιάδη. Αντικαταστάθηκε στο 64' από τον Τζανδάρη.

Γιώργος Σαμαράς: Πήρε χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή στην εντός έδρας ήττα της Γουέστ Μπρομ από την Έβερτον με 2-0. Στο 70' αντικατέστησε τον Ιντέγιε.

Δημήτρης Διαμαντάκος: Βασικός στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ (3-0). Στο 55' άφησε τη θέση του στον Κώστα Μήτρογλου.

Κώστας Μήτρογλου: Αγωνίστηκε ως αλλαγή στη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ με σκορ 3-0, στο πρώτο του ματς μετά από την επιστροφή του στους "ερυθρόλευκους". Αντικατέστησε στο 55' τον Διαμαντάκο κι έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση έχοντας μάλιστα και τρεις ευκαιρίες για να σκοράρει.

Στέφανος Αθανασιάδης: Μία ημέρα μετά από την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ο Κλάους σκόραρε στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Νίκη Βόλου και άνοιξε τον δρόμο στην ομάδα του για τη νίκη με σκορ 3-0. Πέτυχε το 1-0 στο 22' και αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου