Τετάρτη, Νοεμβρίου 23

Έκλεισε "εισιτήριο" για τα προημιτελικά η Σάμη με το σημερινό 2-3 στους Πρόννους


Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με πολλά γκολ και συνεχείς διακυμάνσεις, σήμερα το απόγευμα στα Τζαννάτα, Πρόννοι και Σάμη αποζημίωσαν τους θεατές που βρέθηκαν εκεί, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 2-3 για τους φιλοξενούμενους.
Ένα αποτέλεσμα ουσιαστικά που δίνει την πρόκριση, εκτός σοβαρού απροόπτου, στην ομάδα του Κ. Βιτωράτου.
Όσον αφορά αγωνιστικά το παιχνίδι, το α’ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, ενώ στο δεύτερο, πολύ καλύτερο ποιοτικά, η Σάμη μπήκε δυνατά και πίεσε, έχοντας και την κατοχή με το μέρος της.
Οι Πρόννοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ δυο φορές, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με ισάριθμα γκολ και τελικά να δεχθούν προς το τέλος ένα τρίτο, που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, τους φράζει το δρόμο για τη συνέχεια.
Οι φιλοξενούμενοι μια κατηγορία παραπάνω, ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι, ενώ και οι Πρόννοι με την «γεμάτη» και ελπιδοφόρα εμφάνιση τους, έδειξαν ότι θα είναι από τα μεγάλα φαβορί της ανόδου στην Α’ κατηγορία, αφού αυτός είναι ο βασικός στόχος τους, αλλά και για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Β’.
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 25’ όταν ο Καβαλλιεράτος θα αποκρούσει δύσκολα το φάουλ, κάτι σαν κόρνερ του Α. Τραυλού.
Στο 29’ οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι, ύστερα από υπόδειξη του πρώτου βοηθού, στον διαιτητή κ. Καπογιαννόπουλο. Συγκεκριμένα ο Περιβολάρης θα βγει στην κόντρα, θα μπει στην περιοχή, με τον Χρ. Κουρκουμέλη να τον ανατρέπει. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Α. Αμούργης που θα ευστοχήσει, πετυχαίνοντας το 0-1 για την ομάδα του.
Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου (44’), οι γηπεδούχοι θα φέρουν το παιχνίδι στα «ίσια» και στο 1-1 με κοντινό πλασέ του Κ. Κουρκουμέλη, μετά το άσχημο διώξιμο της μπάλας από τους αμυντικούς της Σάμης.
Στις καθυστερήσεις και στο 45+2’ ο νεαρός Καβαλλιεράτος θα κάνει εντυπωσιακή επέμβαση στην δεξιά του γωνία, σε δυνατό σουτ, του Λιναρδάτου, από τα όρια της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ διατηρώντας παράλληλα το 1-1.
Με «Χ» το ημίχρονο, οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη και στο 52’, ο Κοσμάτος θα πιάσει από κοντά μια κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα καταλήξει λίγο άουτ.
Στο 55’ ο Ποταμιάνος, μετά το κόρνερ του Α. Αμούργη, θα εκμεταλλευθεί την ασθενή απόκρουση του Παπαβασιλείου και από κοντά, εύκολα με πλασέ θα πετύχει το 1-2.
Μετά από ένα μακρινό φάουλ του Κοσμάτου στο 63’, ο Παπαβασιλείου με εντυπωσιακή απόκρουση θα πετάξει την μπάλα κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι στο 70’ θα ισοφαρίσουν εκ νέου σε 2-2. Ο Σπ. Τραυλός εκτελεί το φάουλ, έξω από την περιοχή, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων αποκρούουν προσωρινά, η μπάλα θα καταλήξει στον Λιναρδάτο, ο οποίος από κοντά θα την στείλει στα δίχτυα του Καβαλλιεράτου.
Στο 75’ ο Α. Αμούργης θα βγει απέναντι από τον Παπαβασιλείου έτοιμος για το 2-3, όμως ο τερματοφύλακας των Πρόννων με έξοδο, θα του κλείσει σωστά, το οπτικό πεδίο και θα τον αναγκάσει να πλασάρει άουτ, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του.
Και ενώ όλοι περίμεναν το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με τις δυο ομάδες ισόπαλες στο σκορ, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία λέξη και στο 86’ ο Α. Αμούργης με πλασέ μέσα από την περιοχή θα δώσει τη νίκη στην ομάδα του 2-3 και μαζί κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Οι Πρόννοι μπορούν να λένε, αν και απουσίαζε ο καλύτερος παίκτης της ομάδας τους, ο Κ. Ζαπάντης, ότι έκαναν το καθήκον τους, πήραν αρκετά από αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουν για τον μεγάλο στόχο τους, που είναι η άνοδος στην «μεγάλη» κατηγορία και σίγουρα με τέτοιες πειστικές εμφανίσεις το δικαιούται.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τον κ. Ε. Θανάση και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Γουλιμής, Κουρκουμέλης Χρ., Χιόνης, Τραυλός Αθ. (55’ Κατσιλίδης), Αλεξίου, Μικελάτος (33’ λ.τ. Σπαθής Λ.-63’ λ.τ. Ιντζές), Τραυλός Σπ., Κουρκουμέλης Κ., Αναγνώστης, Λιναρδάτος.
Σάμη:(---), Καβαλλιεράτος, Ποταμιάνος, Νικολοβιέννης Θ. (85’ Μιχαλάτος), Καππάτος (60’ Γρηγοράτος), Κοσμάτος, Μωραίτης Ν., Αμούργης Α., Νικολοβιένης Κ., Βιτωράτος, Περιβολάρης, Τζιώλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου