Σάββατο, Νοεμβρίου 26

Διλινάτα "7αστερα" στην Ιθάκη 7-2 τον Οδυσσέα (Εικόνες)


Σήμερα το πρωί, τα Διλινάτα διατηρώντας το αήττητο και με το σερί τους να φτάνει στο 3Χ3 στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας, ξεπέρασαν με μεγάλη ευκολία, στο δεύτερο ημίχρονο και αφού προβληματίστηκαν στο πρώτο από τους γηπεδούχους, το εμπόδιο και του Οδυσσέα Ιθάκης στο Βαθύ παίρνοντας μια σημαντική και ευρεία νίκη με σκορ 2-7!
Έτσι θα βρεθούν έναν πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο Παγκεφαλληνιακό, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο. Αντίθετα οι γηπεδούχοι της Βόρειας Ιθάκης παραμένουν καθηλωμένοι στον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα με τρεις συνεχόμενες και βαριές ήττες.
Η ομάδα του «μεγάλου χωριού» μπήκε από την αρχή δυνατά και αποφασιστικά στο παιχνίδι, θέλοντας να στείλει μήνυμα ανωτερότητας στον αντίπαλο της. Πέτυχε γρήγορα το γκολ που την απάλαξε από το άγχος και παράλληλα της έδωσε πίστη, που παρά την ανατροπή στη συνέχεια, στο τέλος την έκαναν να αποχωρήσει από το νησί του Οδυσσέα με μια μεγάλη, όσο και εύκολη τελικά νίκη. 
Οι γηπεδούχοι, όχι μόνο, σε αυτό το παιχνίδι δεν έσπασαν, το «ρόδι», κερδίζοντας κάποιον βαθμό, αλλά δέχθηκαν και άλλη μια βαριά εντός έδρας ήττα, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονος προβληματισμός για την τύχη τους στην φετινή περίοδο, ενώ την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί στο ίδιο γήπεδο και το τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο την Πρόοδο.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο και σαφώς η νίκη των Διλινάτων δίκαιη και «καθαρή» και φυσικά δεν χρειάζεται ιδιαίτερη κριτική. Να πούμε ότι υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες που δεν χρειάζεται να και αυτές να καταγραφούν.
Η ομάδα του «μεγάλου χωριού» είχε και ένα δοκάρι σε σουτ του Διον. Τζωρτζάτου στο 63’.
Φάσεις και γκολ
Τα Διλινάτα θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο 6’ με γκολ που θα πετύχει ο Εμιλιάνο με πολύ μακρινό σουτ για το 0-1 της ομάδας του.
Οι γηπεδούχοι που στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ανταγωνιστικο,ί θα ισοφαρίσουν σε 1-1 με κεφαλιά του αμαρκάριστου στο β’ δοκάρι, Προσαλέντη, σε εκτέλεση κόρνερ από δεξιά.
Δυο λεπτά μάλιστα πριν από την ολοκλήρωση του α’ ημιχρόνου θα πετύχουν την ανατροπή και θα προηγηθούν κιόλας με 2-1 με τον Μαρούλη, ύστερα και πάλι από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς, με ένα εντυπωσιακό μονοκόματο σουτ στο «Γ» της εστίας του Αντωνίου.
Έτσι και θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη τα Διλινάτα, με αλλαγή στο σχήμα τους και στην θέση του μικρού θα μπουν με στόχο την γρήγορη ισοφάριση σε 2-2, κάτι που θα καταφέρουν στο 63’ και πάλι με τον Εμιλιάνο οποίος θα σκοράρει με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, λίγο έξω από την περιοχή του Μουράγι.
Μετά από αυτό το σημείο, οι γηπεδούχοι αδικαιολόγητα έπεσαν αγωνιστικά, κάτι που εκμεταλλεύθηκαν οι έμπειροι φιλοξενούμενοι και τα γκολ άρχισαν να πέφτουν «βροχή».
Στο 70’ ο Διον. Τζωρτζάτος θα δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του πετυχαίνοντας το 2-3 με κοντινό πλασέ, μετά την σέντρα από αριστερά του Κ. Τζωρτζάτου.
Μετά από δυο λεπτά ο Βαγγελάτος θα πετύχει το 2-4 και θα «κλειδώσει» ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του, με ωραίο, τεχνικό, αριστερό πλασέ από τα όρια της περιοχής, στην πάσα του Χασάι από δεξιά.
Στο 75’ ο Χασάι θα είναι ο σκόρερ του 2-5 των φιλοξενούμενων, από το σημείο περίπου του πέναλτι, με δυνατό πλασέ, στην σέντρα σουτ από αριστερά του Εμιλιάνο. Σειρά του νεαρού Τζωρτζάτου Γερ. να πετύχει το 2-6 της ομάδας του, ύστερα από κοντινό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι και σε κενή εστία, στη σέντρα του Διον. Τζωρτζάτου.
Το κερασάκι στην «τούρτα» για το τελικό 2-7, θα το βάλει και πάλι ο Εμιλιάνο στο 88’, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ τρικ στο παιχνίδι, όταν θα φύγει στην κόντρα από το κέντρο, στην κάθετη πάσα του Κ. Τζωρτζάτου και απέναντι από τον Μουράγι δεν έχει πρόβλημα να πλασάρει και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Έτσι τα Διλινάτα θα φύγουν από το νησί του Οδυσσέα με μια άνετη νίκη, την τρίτη στη σειρά φέτος και με έναν αγώνα λιγότερο, θα βρεθούν στην δεύτερη θέση, πίσω από τον Παλληξουριακό, που αύριο αγωνίζεται στο ντέρμπι με την Εικοσιμία.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Σούλα και Κ. Βλάχου.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(---), Μουράγι, Λεκατσάς, (71’ Κώτσης) Παππάς (65’ Mecani Α.), Μαλιακρίδας, Φατούρος, Βασιλόπουλος, Ρενάτο, Μαρούλης Ε. (82’ Mecani E.), Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης, Cela.
Διλινάτα:(---), Αντωνίου (46’ Καλαφάτης), Κατσούρης, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Χασάι, Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Διον., Εμιλιάνο, Στεφανάτος, Βαγγελάτος (84’ Τζωρτζάτος Φ.), Χριστόπουλος (22’ Τζωρτζάτος Γερ.).
Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου