Κυριακή, Νοεμβρίου 20

Μεγάλο παιχνίδι στις Κεραμειές... ισόπαλο το ντέρμπι Ομαλών-Πρόννων 3-3 (Εικόνες)


Ένα καταπληκτικό σε εξέλιξη, αγωνία και με πολλές εναλλαγές στο σκορ παιχνίδι, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, όσοι τυχεροί βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στις κερκίδες των Κεραμειών για να παρακολουθήσουν το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας.
Το καλό ποδόσφαιρο και τα έξι καταπληκτικά γκολ, τους αποζημίωσαν με το παραπάνω.
Στο πρώτο 45λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν την κατοχή αλλά και τον έλεγχο του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να προηγηθούν 2-0 στο σκορ.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά και πλέον δημιουργούσαν ευκαιρίες για γκολ. Έτσι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2.
Στη συνέχεια η ομάδα του Αγίου, ξεπερνώντας την «ψυχρολουσία» της ισοφάρισης θα περάσουν ξανά μπροστά στο σκορ 3-2 με τον Άγγελο Βαλεντή να πετυχαίνει χατ τρικ.
Όμως οι έμπειροι Πρόννοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα θα ισοφαρίσουν το παιχνίδι σε 3-3 και θα «κλέψουν» έναν σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια διατηρώντας παράλληλα το αήττητο, αλλά και την παραμονή τους στην κορυφή.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 3’ τα Ομαλά θα ανοίξουν το σκορ με τον Άγγελο Βαλεντή, ύστερα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ για το 1-0.
Ένα δυνατό σουτ του Σπ. Τραυλού στο 20’ λίγο έξω από την περιοχή, που θα στείλει την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Παπαστεργίου, θα είναι η απάντηση των φιλοξενούμενων.
Στο 21’ ο Βαλεντής θα πιάσει το σουτ από δεξιά με τον Κάτση να μπλοκάρει την μπάλα.
Μια ωραία ατομική ενέργεια του Αθ. Τραυλού από αριστερά στο 26’ θα καταλήξει σε δυνατό σουτ, που θα στείλει την μπάλα να περάσει ψηλά άουτ, από την εστία των Ομαλών.
Καλή ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, θα χάσουν οι φιλοξενούμενοι στο 35’. Ο Κ. Ζαπάντης μετά από ωραία ατομική ενέργεια από δεξιά θα γυρίσει στην περιοχή, όμως ο Παπαστεργίου προλαβαίνει και απομακρύνει πριν φτάσει η μπάλα στον Αναγνώστη. Στην εξέλιξη της φάσης ο Αθ. Τραυλός θα σουτάρει με την μπάλα να καταλήγει άουτ ψηλά από την εστία.
Στο 36’ μετά από ωραία ομαδική ενέργεια των γηπεδούχων, ο Τζάκης από αριστερά θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και θα κόψει παράλληλα στον επερχόμενο Βαλεντή, ο οποίος θα πλασάρει για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα και το 2-0 της ομάδας του.
Ο Παπαστεργίου στο 42’ με μεγάλη επέμβαση θα σώσει από το 2-1 βγάζοντας την μπάλα από το «Γ» της εστίας του στο μονοκόμματο σουτ του Αθ. Τραυλού.
Έτσι τα Ομαλά θα ολοκληρώσουν το πρώτο μισό του αγώνα προηγούμενα με 2-0.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 61’, οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν με ένα φάουλ του Αθ. Τραυλού που θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ, λίγο πάνω από την εστία των γηπεδούχων.
Ο Κ. Ζαπάντης στο 65’ θα κλέψει την μπάλα στο χώρο του κέντρου, θα προχωρήσει και με ένα μακρινό «κεραυνό» θα πετύχει ένα καταπληκτικό τέρμα μειώνοντας σε 2-1, βάζοντας παράλληλα την ομάδα του ξανά στο «κόλπο».
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 71’ με ένα ακόμη εκπληκτικό γκολ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια ισοφαρίζοντας  σε 2-2. Συγκεκριμένα θα πιάσει από τα όρια της περιοχής, ένα δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Παπαστεργίου.
Άτυχοι θα σταθούν οι φιλοξενούμενοι στο 76’, αφού στην σέντρα σουτ από δεξιά του Αθ. Τραυλού, η μπάλα θα σταματήσει στο αριστερό δοκάρι της εστίας των Ομαλών και στη συνέχεια την απομακρύνουν οι αμυντικοί.
Ότι δεν κατάφεραν να πετύχουν οι φιλοξενούμενοι, θα καταφέρει ο Βαλεντής, όταν με διπλή προσπάθεια, μετά την ασίστ του Σπ. Τσακαρισιάνου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2 της ομάδας του και το δικό του χατ τρικ.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο με το δεύτερο φετινό τους τρίποντο, οι Πρόννοι που δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, στο 88’  θα πετύχουν την ισοφάριση και το τελικό 3-3 με την «χρυσή» τους αλλαγή, τον Λευτέρη Σπαθή, μετά την εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Ζαπάντη και την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων.
Έτσι οι δυο ομάδες σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι τα μοιράστηκαν όλα και συνεχίζουν αήττητες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Κώτση και Π. Τούρλο.
Οι συνθέσεις
Ομαλά:(---),Παπαστεργίου, Γαλιατσάτος, Νεόφυτος Λ., Σέρρας, Αλεξανδράτος, Τσακαρισιάνος Σπ. (76’ Κοτίνης), Βαλεντής, Σίμο, Τσακαρισιάνος Χρ., Τζάκης, Καραντινός-Νεόφυτος.
Πρόννοι:(Κουρκουμέλης Δ.),Κάτσης, Γουλιμής, Χιόνης, Τραυλός Αθ., Αλεξίου, Μικελάτος, Ζαπάντης Κ., Τραυλός Σπ., Κουρκουμέλης Κ., Αναγνώστης Α. (80’ Σπαθής Λ.).
Εικόνες από το παιχνίδι των Κεραμειών
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου