Δευτέρα, Αυγούστου 21

Εντυπωσιακή η παρουσίαση του βιβλίου του Ν.Ο.Α. «Τα δύσκολα χρόνια 1957-1983» (Φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Αργοστολίου, στην παραλία, η παρουσίαση του βιβλίου του Ομίλου «Τα δύσκολα χρόνια 1957-1983», στην Α’ έκδοση του.
Η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και ο πολύ όμορφα διαμορφωμένος, προαύλιος χώρος των εγκαταστάσεων του Ομίλου, ήταν ασφυκτικά γεμάτος.
Μεταξύ άλλων παρευρίσκοντο ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Δημήτριος, η Βουλευτής του Νομού κ. Αφρ. Θεοπεφτάτου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Δρακουλόγκωνας, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. κ. Δημ. Γιακουμάτος, ο εκπρόσωπος του ιδρύματος Βεργωτή κ. Άγγ. Μπενετάτος, ο αντιδήμαρχος Λειβαθούς κ. Ηλ. Κουρκουμέλης, ο πρόεδρος του Λ.Τ. κ. Αλ. Μοσχονάς, ο Δ.Σ. στον Δήμο Κεφαλονιάς, πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ κ. Διον. Κοκκόσης, οι πρώην υπουργοί κ.κ. Αλ. Καλαφάτης και Π. Αλιβιζάτος και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγγ. Κωνσταντάκης.
Επίσης εκπρόσωποι των Ν.Ο. Πρεβέζης, Κέρκυρας και Ζακύνθου.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Δημήτριος, η βουλευτής του Νομού κα Αφρ. Θεοπεφτάτου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Δρακουλόγκωνας, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. κ. Γιακουμάτος και ο εκπρόσωπος του ιδρύματος Βεργωτή κ. Άγγ. Μπενετάτος.
Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον συγγραφέα κ. Μάκη Μπάλλα, ο οποίος ανέφερε πολλά από τα γεγονότα μιας δύσκολης εποχής, πράγματα που στην κυριολεξία προκάλεσαν συγκίνηση στους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων ήταν και παλιοί αθλητές του Ομίλου.
Συντονιστής ήταν ο παλιός αθλητής στίβου και Dr μηχανικός κ. Γ. Σπηλιώτης, ενώ στην παρουσίαση ήταν η κα Ελ. Μεσολωρά.
Επίσης ευχαριστίες απηύθυνε ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Λούκας Νιφοράτος, ο οποίος έκανε και μια σύντομη αναδρομή στο ιστορικό της έκδοσης του βιβλίου του ομίλου «Τα δύσκολα χρόνια 1957-1983», στην Α’ έκδοση του.
Τέλος πραγματοποιήθηκαν και αρκετές βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο Ν.Ο.Α.. Μεταξύ αυτών ο παραολυμπιονίκης μας και αθλητής του ίδιου Ομίλου, Μάκης Λιγνός.
Ξεχωριστή ήταν και η απονομή τιμητικής πλακέτας στην καταξιωμένη προπονήτρια με τις μεγάλες επιτυχίας κ. Αλεξία Μωραίτου.
Να αναφέρουμε ότι με την έναρξη της εκδήλωσης έγιναν οι απονομές στους νικητές των αγώνων κολύμβησης που διεξήχθησαν το πρωί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο μεταξύ των ομίλων Πρεβέζης, Κερκύρας, Ζακύνθου, Ν.Ο.Α.
Συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο του Ομίλου. Ένα βιβλίο που σίγουρα θα «μαγέψει» τους αναγνώστες που θα το διαβάσουν, μαθαίνοντας παράλληλα άγνωστες πτυχές της ιστορίας του δραστήριου ομίλου μας και μάλιστα σε εποχές δύσκολες!
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική-μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea
Μεγάλο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση


















































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου