Κυριακή, Αυγούστου 6

Συνεχίζεται η σκληρή προετοιμασία του Παλληξουριακού.... Ακολουθεί το μοντάρισμα και τα φιλικά


Με εντατικούς ρυθμούς και τους παίκτες να δείχνουν διάθεση και όρεξη για δουλειά, συνεχίζεται σε καθημερινή βάση, η προετοιμασία του πρωταθλητή Παλληξουριακού στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι, ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας της, τη νέα περίοδο.
Ο Σπύρος Παπαδάτος μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το αρχικό τρέξιμο, έχει πλέον ξεκινήσει το μοντάρισμα της ομάδας με ασκήσεις τακτικής, οικογενειακά παιχνίδια και φιλικά παιχνίδια, το πρώτο είναι προγραμματισμένο για τις 13 Αυγούστου με αντίπαλο τον με Ενιπέα Λατζοίου ομάδα, Α1 Ε.Π.Σ. Ηλείας.
Γεγονός είναι ότι ο κόουτς σχηματίζει εικόνα για το έμψυχο υλικό του, προκειμένου να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, που θα επιτρέψει στην ομάδα του, να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στις καινούριες της υποχρεώσεις.
Το κλίμα στους «ερυθρόλευκους» του Ληξουρίου είναι άριστο και οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και τηρούν, παρά την δυσκολία του, το καθημερινό πρόγραμμα κατά γράμμα και σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή τους.
Η χθεσινή ημέρα ήταν γενικά κάπως πιο χαλαρή, με τον Σπύρο Παπαδάτο να επιβραβεύει την μέχρι τώρα προσπάθεια που καταβάλλουν και να διοργανώνει ένα οικογενειακό διπλό χαλαρώνοντας τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου