Παρασκευή, Αυγούστου 4

3ος στο Πανευρωπαϊκό στην σφαιροβολία ο Διονύσης Αυγουστάτος (Εικόνες)


Την 3η θέση στην σφαιροβολία και με το «χάλκινο», μετάλλιο στις αποσκευές του, επέστρεψε από το ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών στίβου, που διεξήχθη στην πόλη Ααρχους της Δανίας, ο Έλληνας σφαιροβόλος Διονύσης Αυγουστάτος.
Ο Διονύσης ένας αθλητής υπόδειγμα της ηλικίας του, πήγε σαν φαβορί στη Δανία για το «χρυσό», όμως κάποιες ατυχίες και οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν (έβρεχε και ο στίβος-βαλβίδα ήταν γλιστερός) δεν διευκόλυνε τις προσπάθειες του. 
Η καλύτερη βολή του Κεφαλονίτη αθλητή (καταγωγή από τα Σαρλάτα), ήταν 13.08 μέτρα. Μια βολή αρκετά κάτω από το ατομικό του ρεκόρ.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον αγώνα της σφαιροβολίας δήλωσαν συμμετοχή 20 αθλητές και τελικά αγωνίστηκαν οι 15!
Εμείς να συγχαρούμε τον συμπατριώτη μας βετεράνο σφαιροβόλο, που μας κάνει περήφανους στους αγωνιστικούς χώρους, όπου και όταν συμμετέχει και να του ευχηθούμε, να είναι υγιής για πολλές επιτυχίες στο μέλλον.
Και επειδή τον σπουδαίο αυτό αθλητή και φίλο μας Διονύση Αυγουστάτο τον γνωρίζουμε πολύ καλά, και είμαστε σίγουροι ότι τον στενοχώρησε αυτή η εξέλιξη, απλά θα του πούμε, ότι και οι ατυχίες μέσα στον αθλητισμό είναι. Την επόμενη φορά είμαστε σίγουροι, ότι θα είναι πιο τυχερός!
Συγχαρητήρια φίλε Διονύση
Εικόνες





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου