Τρίτη, Αυγούστου 1

Ευχαριστήρια 7ου Λασκαράτειου αγώνα Δρόμου


Ευχαριστήρια 7ουΛασκαράτειουΑγώνα Δρόμου.
Τον μεγάλο χορηγό όπως κάθε χρόνο, τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς Α.Ε. και τον Διευθυντή της Ευάγγελο Βολτέρα για την κάλυψη όλων των εξόδων του αγώνα, την προμήθεια πάγου και τον Αλέκο Σταθάτο για τη μεταφορά του στην πλατεία.
Όλους τους χορηγούς επικοινωνίας,
Τους εθελοντές  της γραμματείας, Λούκα Διονύσιο, Σκαφιδά Μπάμπη, Πρεντάνο Νίκο, Ανδρέα Φραγκισκάτο,  Κατσιβέλη Γιώργο, Βάνια Σαμόλη, Αντιγόνη Πρεντάνου, Σούλτη Χρυσάνθη, Ελένη Λαδά, Ευαγγελία Δελλαπόρτα.
Την Αστυνομία και τη Λιμενική αρχή για τα μέτρα ασφαλείας.
Τον Γιατρό κ. Γιάλεμπ Ντιουάνι.
 Τον Αντιδήμαρχο Παλικής, κ. Γιώργο Κατσιβέλη για την παρουσίαση του αγώνα.
Την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ για την υποστήριξή της.
Τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων κ. ΒάνιαΣαμόλη, κ. Πάρη Κουλουμπή, κ. Διονύσιο Μεταξά.
Τους προμηθευτές του αγώνα Λυκούδη Ευστάθιο,για τα νερά, χυμούς, φρούτα και τη Σάντυ Λιβιεράτου για την επιμέλεια της αφίσας, των διπλωμάτων και των αυτοκόλλητων του αγώνα. Τέλος τον Παύλο Γορανίτη για τα έπαθλα και την αψίδα.
Τους εργάτες του Δήμου,  Σολωμό Μάκη, Αντωνέλο Μιχάλη, Κουρούκλη  Μπάμπη, Βώρο Διονύσιο.
Τον Παναγή Κουμάτο.
Την ΚαμιναρηΜαρια, Πιτσινή Μάκη, Σουλα Μουρελατου, Αντιγονη Πρεντανου, Φραγκισκάτο Ανδρέα, Οικογένεια Σκαφιδά, Γογώ Κορδαλή  για την ετοιμασία σπιτικών γλυκισμάτων.
Τον Όθωνα και Καίτη Κουταβά για την ηχητική κάλυψη και την έκδοση των αποτελεσμάτων σε οθόνη.
Τον Βικέντιο Αραβαντινό, την Ιωάννα Σολιδάκη, την Ιωάννα Μηνιάτη, την όμορφη κοπέλα που έδινε τα διπλώματα στα παιδάκια για την πολύτιμη βοήθεια τους στην οργάνωση του αγώνα.
Τους εθελοντές στους 2 σταθμούς τροφοδοσίας, υποστηριζόμενο το μεν πρώτο  από παιδιά της ομάδας ποδοσφαίρου του Εθνικού Ληξουρίου που δεν ήρθανε  και το δεύτερο από τον πάντα δραστήριο εθελοντή της ζωής γενικότερα και ιδιοκτήτη της  γνωστής σε όλους Disco Snoopy Σπύρο Ρισιάνο, την Γαλλίδα φίλη του και την μικρή φωτογράφο. Ευχόμαστε να αποκατασταθεί η ντίσκο όπως παλιά.
Την άγνωστη κυρία που μάζεψε και πέταξε  από το χώρο της εκκίνησης και την πλατεία όλα τα μπουκάλια  με νερό για να κρατήσει τα καπάκια.
Τον Αντώνη Κουρούκλη και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής  Κοσμά Μουρελάτο, Γεράσιμο Μεσσάρη για την έκδοση των αποτελεσμάτων και τον  Διονύση Μεταξά για τις εκκινήσεις των παιδικών αγώνων.
Τους Παλληξουριακό Α.Ο. και ΝΕΟΛ,  το Σώμα Σαμαρειτών την  Αραβαντινού Καρλάτου Τασσια ως τιμώμενα πρόσωπα για την παρουσία τους και τον χαιρετισμό τους.
Τον μαθηματικό κ. ΒασίληΜπακούρο για την ηλεκτρονική απεικόνιση των αποτελεσμάτων και τους  Βαγγέλη Βολτέρα και Κοσμά Μουρελάτο για την άψογη συνεργασία  ώστε να προβάλλονται τα αποτελέσματα σιγά-σιγά σε οθόνη ως που να αρχίσουν οι απονομές και για το γεγονός ότι ήταν αλάνθαστοι.
Είχαμε 155 συμμετοχές στους παιδικούς αγώνες (44 έως 6 ετών, 45 από 7 έως 9 ετών και 66 από 10 έως 12 ετών)  και 115 που τερμάτισαν στον αγώνα των 7 χιλ.  Συνολικά 270 συμμετοχές οι οποίες είναι και ρεκόρ αγώνα.
Επισυνάπτω και τις συμμετοχές της 7ετίας που διοργάνωσα τον Λασκαράτειο καθότι ήταν και ο τελευταίος μου για να δείτε την πορεία του αγώνα.
Ζητήστε ένα συγγνώμη για τις καθυστερήσεις και τα λάθη εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής και ιδιαίτερα για τη μη βράβευση του μικρότερου και μεγαλύτερου αθλητή στους οποίους θα σταλούν τα έπαθλα τους.
Σας περιμένουμε και του χρόνου και ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου