Τρίτη, Αυγούστου 1

Διπλό μεταγραφικό "μπαμ" ο Πυλαριακός


Δεν είναι μόνο οι ομάδες της «μεγάλης» κατηγορίας, αλλά υπάρχουν και αυτές της «μικρής», που αγωνίζονται για την ενίσχυση τους, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους, στην Β' κατηγορία.
Μια από αυτές είναι και ο Πυλαριακός, που εκτός από την αλλαγή στον πάγκο και την παρουσία του Κ. Βιτωράτου, στην θέση του αποχωρήσαντα, ύστερα από αρκετά χρόνια, επιτυχημένου Κ. Κουγιανού, μπήκε στη «μάχη» της μεταγραφικής ενίσχυσης, προκειμένου να παρουσιαστεί δυνατός στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας για την επάνοδο του, μετά από δυο περιόδους στην Α’!
Έτσι λοιπόν, με ένα δυναμικό ξεκίνημα ενέταξε στο δυναμικό του, δυο από τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές του τοπικού ποδοσφαίρου και της ευρύτερης περιοχής.
Παίκτες των «κυανέρυθρων» της Πυλάρου είναι πλέον, ο Στ. Καππάτος και ο Θ. Νικολοβιένης. Και οι δυο από την κυπελλούχο Σάμη.
Ο πρώτος είναι 26 ετών και αγωνίζεται σε πολλές θέσεις της ενδεκάδας. Όμως αυτές που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια είναι εκείνη του αμυντικού μέσου.
Ο δεύτερος είναι 25 ετών και αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στη θέση του αριστερού - δεξιού ακραίου αμυντικού, αλλά και ως μέσος.
Το σίγουρο πέρα από εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές οι παραπάνω, είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες και αυτό είναι το πιο ιδανικό για την Πυλαρινή ομάδα.
Εκτός των παραπάνω, η παρουσία του Κ. Βιτωράτου στο «τιμόνι» της ομάδας, είναι σίγουρο ότι θα φέρει και άλλους καλούς ποδοσφαιριστές και ο Πυλαριακός θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα έτοιμος να διεκδικήσει την άνοδο του στη «μεγάλη» κατηγορία!
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Πυλαριακού Σταύρος Καππάτος μίλησε αποκλειστικά στο sportsthea:
«Πηγαίνω στον Πυλαριακό με στόχο να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της….. που είναι η άνοδος στην Α’ κατηγορία και ελπίζω με πολύ δουλειά και θέληση να το πετύχουμε. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.
Εδώ Θέλω να πω ότι η συγκεκριμένη μετακίνηση, από τον Α.Ο. Σάμης, είναι καθαρά δική μου απόφαση και για προσωπικούς λόγους.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε μαζί.
Τέλος εύχομαι σε όλα τα σωματεία και τους ποδοσφαιριστές τους, να έχουν φέτος μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου