Κυριακή, Αυγούστου 27

Μικρές οι αλλαγές στους.... πάγκους της Α’ κατηγορίας φέτος (Ανανεωμένο)

Μπορεί στο τοπικό ποδόσφαιρο, λόγω τουρισμού στο νησί, να μην κουνιέται... φύλλο και να έρχεται σε δεύτερη μοίρα για όλους. Όμως οι παράγοντες των ομάδων, κυρίως της Α’ κατηγορίας, σίγουρα θέλουν τουλάχιστον από άποψη πάγκου, να είναι έτοιμοι και να κλείσουν το νέο τους "ηγέτη" ή να υπάρξουν συμφωνίες με τους παλιούς στο πρόσωπο των οποίων να οδηγήσουν τις ομάδες τους σε επιτυχίες και να πετύχουν τους όποιους στόχους έχουν βάλει.
Άλλωστε ο χρόνος έναρξης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων δεν αργεί.
Θ. Βουκελάτος
Σημαντικές αλλαγές στη «μεγάλη» κατηγορία δεν υπήρξαν, αφού από τις 9 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο φετινό πρωτάθλημα, μόνο σε τρία θα παρουσιαστούν νέα πρόσωπα. Στα Διλινάτα και την Σάμη και την Πρόοδο Ιθάκης.
Οι υπόλοιπες θα πορευθούν με αυτούς που ολοκλήρωσαν το περυσινό πρωτάθλημα.
Για τον Παγκεφαλληνιακό ακούγονται πολλά και δυστυχώς δεν υπάρχει, παρά τις προσπάθειες μας, ενημέρωση από κανένα. Το σίγουρο είναι ότι μετά την αποχώρηση του Θ. Βουκελάτου ο «κυανόλευκος» πάγκος παραμένει κενός!
Ας ελπίσουμε οι φήμες να πάρουν τέλος και η ιστορική ομάδα του Αργοστολιού να συνεχίσει, ότι ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο, εδώ και δυο χρόνια.
Σήμερα λοιπόν θα αναφέρουμε (σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ) τους ανθρώπους που οι παράγοντες εμπιστεύθηκαν την τύχη των Σωματείων τους.
Σημαντική παρουσία μεταξύ των άλλων είναι:
Του Θ. Βουκελάτου, ο οποίος άλλαξε «στρατόπεδο» και φέτος μετά τον περυσινό Παγκεφαλληνιακό και τα δυο χρόνια παρουσίας σε αυτόν, θα βρεθεί να κάνει…. κουμάντο στην ομάδα του «μεγάλου χωριού», τα Διλινάτα.    
Επίσης και η παρουσία του ικανού, νεαρού προπονητή από την Ιθάκη, Κώστα Πίππου, ο οποίος είναι έτοιμος να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο στον Α.Ο. Σάμης.
Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι αυτοί και σε ποιες ομάδες θα εργασθούν:
Π.Α.Ο. Παγκεφαλληνιακός: (?)
Κ. Πίππος
Α.Ο. Εικοσιμίας: Δημήτρης Ζησιμάτος
Α.Ο. Διλινάτα:Θόδωρος Βουκελάτος (αντιακτέστησε τον Γκ. Ρέτσι)
Α.Ο. Φωκάτα:Διονύσης Γαρμπής
Α.Ο. Σάμης:Κώστας Πίππος (αντικατέστησε τον Βαγγ. Μιχαλάτο.
Α.Ο. Πρόοδος ΙΘ.: Στάθης Πόρτολος
Α.Ο. Εθνικός:Νίκος Κουρούκλης
Α.Ο. Πρόννοι:Δημήτρης Κουρκουμέλης
Α.Σ. Ομαλά: Διονύσης Βαλεντής
Αυτή λοιπόν είναι η κατάσταση στους «πάγκους» των ομάδων μας και με αυτούς, στην άκρη του, θα βαδίσουν τη νέα περίοδο οι ομάδες της Α’ κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος. Άλλοι για να τις οδηγήσουν… ψηλά και άλλοι για την παραμονή τους!
Το sportsthea εύχεται σε όλους τους παραπάνω και στις ομάδες τους υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο τους, με ιδιαίτερη την ευχή να μας προσφέρουν ποιοτικό και όμορφο θέαμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου