Τετάρτη, Αυγούστου 16

Σ.Δ. Κεφαλονιάς: Ευχαριστίες για το Πολύαθλο Αγίας Κυριακής


Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους έλαβαν μέρος στο πολύαθλο της Αγ. Κυριακής, τους ανθρώπους που υποστήριξαν το εγχείρημά μας:
τον Διονύση Μεταξά και τον Φούρνο του Καλούρη στα Βλαχάτα πανταχού παρόν αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια,
την Μπύρα Κεφαλονιάς, ένα εκλεκτό τοπικό προϊόν λίαν ανταγωνιστικό και ποιοτικό που τείνει να πάρει την θέση που του ανήκει στην εγχώρια αγορά και έχουμε όλοι χρέος να υποστηρίξουμε,
τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη Ατσάρο Παναγή και τον Πολιτιστικό Eξωραϊστικό Σύλλογο Κουνόπετρα που έχει ανθρώπους δραστήριους, ανοικτόμυαλους και δεκτικούς σε νέα εγχειρήματα, την Κατερινούλα Φωκά (www.kefaloniamas.gr) και τον αρχηγό Μάκη Λαμπίρη για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και όλα τα  έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης που δημοσιεύουν τις ανακοινώσεις μας.
όλα τα άτομα του  Συλλόγου Αγκώνας και του Συλλόγου Δρομέων που βοήθησαν  στο στήσιμο στην γραμματεία, ως κριτές, στην επαναφορά του στίβου μάχης κτλ καθώς και  τα παιδιά από τα γύρω χωριά.
Τα παλικάρια του Όθωνα Κουταβά «ΗΧΟΘΕΑΜΑ» που πέραν του ρόλου τους,  αποτέλεσαν χρηστικά πολύ εργαλεία καθώς ανέλαβαν χρέη ντιτζεη,  κουβάλησαν  νερά και εξοπλισμό και βοήθησαν να αλλαχτεί και ένα λάστιχο.
Τον κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα  για την θετική του διάθεση και την συνεργασία του, πρωτίστως ως άνθρωπος .
Να είστε όλοι καλά και εμείς δυνατοί και ορεξάτοι να σας υποδεχτούμε με κέφι και χαρά και του χρόνου, σε νέα πρωτότυπα και διασκεδαστικά εγχειρήματα.
Εκ των Δ.Σ.
του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκώνα, του Συλλόγου Δρομέων Κεφαλληνίας και της Τ.Κ. Αγκώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου