Δευτέρα, Αυγούστου 21

"Εύγερος ολέ"........ Η μεγάλη επιστροφή στα τοπικά πρωταθλήματα


Μετά από 6 χρόνια «νεκρής» περιόδου, μια ευχάριστη έκπληξη (όχι για μας), περίμενε τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.
Και δεν ήταν κάτι άλλο, από την επάνοδο και της ανδρικής ομάδας της Ευγέρου στο προσκήνιο και στα τοπικά πρωταθλήματα.
Έξι ολόκληρα χρόνια, σίγουρα ήταν πολλά για την αγαπημένη ομάδα των Φαρακλάτων και το «Εύγερος ολέ» θα ξανακουστεί στις κερκίδες των γηπέδων μας!
Τα τελευταία χρόνια βρέθηκαν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα έφερναν την ομάδα και πάλι εκεί που της αξίζει και αξίζει σε ένα χωριό που έχει βγάλει μεγάλους μπαλαδόρους.
Έτσι, πριν δυο χρόνια έκανε την εμφάνιση του το τμήμα juniors, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα υποδομών της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., ενώ πέρυσι συμμετείχε σε όλα τα πρωταθλήματα πλην των ανδρικών!!
Η επιστροφή λοιπόν στα ποδοσφαιρικά πράγματα του Νομού, πραγματικά είναι ένα γεγονός που θα κάνει χαρούμενο πολύ κόσμο και τους Φαρακλάδες να βάζουν στόχους, αυτή την φορά καλύτερους, ώστε η ομάδα να ξαναβρεί τον παλιό καλό εαυτό της, όπως τότε που κέρδιζε πρωταθλήματα και κύπελλα και εκπροσωπούσε το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς επάξια, στο πρωτάθλημα της τότε Δ’ Εθνικής!
Και να μην ξεχνάει κανείς, ότι από τον πάγκο αυτή της ομάδας πέρασε ως προπονητής, ένας από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ο «μεγάλος» Μίμης Παπαϊωάννου!
Προπονητής στην μεταβατική αυτή περίοδο για την ομάδα της Εύγερου θα είναι ένα νέο παιδί, ικανός προπονητής, με όρεξη για δουλειά και πολλές γνώσεις, μιας και κατέχει δίπλωμα προπονητή UEFA Α’, ο Χρήστος Παπαναστασάτος, ο οποίος αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο, στο οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει.
Όσον αφορά το ρόστερ γίνονται πολλές προσπάθειες να ενισχυθεί, η ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και να διεκδικήσει, γιατί όχι, και το πρωτάθλημα με το «καλημέρα», ώστε να ανέβει εκεί που της αξίζει.
Ονόματα ακούγονται πολλά και δυνατά! Εντός των ημερών θα είμαστε σε θέση να σας τα ανακοινώσουμε.
Τέλος εμείς να ευχηθούμε στην ομάδα των Φαρακλάτων και στον κόουτς καλή επάνοδο, υγεία στους ποδοσφαιριστές, μακριά από τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες.
Στον πρόεδρο, στην Σοφία, στον Χριστόφορο και σε όλα τα παιδιά του Δ.Σ., καλή δύναμη και παράλληλα πολλά μπράβο για την προσπάθεια τους, να «αναστήσουν» μια ομάδα σύμβολο για την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου