Κυριακή, Φεβρουαρίου 4

Νίκη για κορυφή τα Διλινάτα 3-0 στην Ιθάκη (Εικόνες)


Με πρωταγωνιστή το Τάσο Κλειτογιάννη, να πετυχαίνει δυο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο, τα Διλινάτα πέρασαν από το Βαθύ και την Πρόοδο Ιθάκης, με μια πολύ σημαντική νίκη και σκορ 3-0!
Μια νίκη που φέρνει την ομάδα του «μεγάλου» χωριού στην κορυφή, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι παραπάνω από τους μέχρι λίγο πριν πρωτοπόρους Πρόννους, οι οποίοι αγωνίζονται αύριο στα Τζαννάτα με αντίπαλο τον Εθνικό Κεφαλονιάς.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν δυνατό και μέτριο αφού ο δυνατός αέρας που επικρατούσε δεν άφηνε τις δυο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.
Φάσεις και γκολ
Στο 23’ στην πρώτη καλή φάση του αγώνα ο Γ. Τσιντήλας θα διώξει την μπάλα εντυπωσιακά σε κόρνερ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βουκελάτου.
Νέα μεγάλη απόκρουση από τον τερματοφύλακα της Προόδου στο 28’ όταν στο τετ α τετ του και πάλι με τον Βουκελάτο, θα επέμβει αποτελεσματικά και θα σώσει την εστία του για δεύτερη φορά.
Τα Διλινάτα θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 στο 33’, όταν μετά το κόρνερ, δεν μπορούν να απομακρύνουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων και ο Νεστερένκο θα σημαδέψει την αριστερή γωνία του Γ. Τσιντήλα.
Έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στο 37’ για πέναλτι-χέρι του Αναλυτή στην σέντρα του Κωστόπουλου, όμως ο διαιτητής κ. Μαγουλάς έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι.
Νέες διαμαρτυρίες και πάλι από τους γηπεδούχους στο 45’, όταν με υπόδειξη του πρώτου βοηθού θα τους ακυρωθεί γκολ που πέτυχε ο Παπαδόπουλος, ύστερα από φάουλ-γέμισμα στην περιοχή του Τσίρου.
Έτσι, με τα Διλινάτα μπροστά στο σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι στον αγωνιστικό χώρο και ο αέρας συνέχιζε να εμποδίζει τις ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Στο 70’ ο Βουκελάτος από αριστερά θα βρει στην περιοχή και στο β’ δοκάρι τον Κλειτογιάννη και ο τελευταίος με δυνατό σουτ να πετυχαίνει το 0-2 για την ομάδα του και κάπου εκεί «κλειδώνει» και τη νίκη της.
Άτυχοι θα σταθούν οι γηπεδούχοι στο 80’, αφού μετά το πολύ μακρινό φάουλ του Τσίρου η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Λ. Καλαφάτη.
Νέα ατυχία για τους «κοκκινόμαυρους», αφού στο εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Αρταβάνη στο 90’, μετά την σέντρα από δεξιά του Hyka και πάλι η μπάλα θα σταματήσει στο ίδιο σημείο της εστίας, του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
Τέλος πιο τυχερά τα Διλινάτα στο 90+4’ θα διαμορφώσουν το υπέρ τους τελικό 0-3. Ο Τούρλας θα... πατήσει έξυπνα στον Κλειτογιάννη και αυτός θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γ. Τσιντήλα.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Κώτση και Ν. Χατζηγεωργίου.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος:(Στ. Πόρτολος), Τσιντληλας Γ., Κωστόπουλος (46’ Haidari), Τσιντήλας Τ. (79' Τσίγκος), Παπαδόπουλος, Τσίρος, Λαγκαδάς, Xyka, Τσάμης, Αρταβάνης, Δευτεραίος (63’ Γρίβας), Σύτι.
Διλινάτα:(Θ. Βουκελάτος), Καλαφάτης Λ., Κλειτογιάννης, Τζωρτζάτος Δημ., Αναλυτής, Νεστερένκο, Τζωρτζάτος Διον., Τζωρτζάτος Γ. (89’ Λουκάτος), Ντεντλάλα (89’ Κατσούρης), Τζωρτζάτος Χρ., Βουκελάτος (81’ Τούρλας), Καλαφάτης Ε. (83’ Τζωρτζάτος Φ.).
Εικόνες




















1 σχόλιο: