Δευτέρα, Φεβρουαρίου 5

Πολύ όμορφη η γιορτή του Α.Σ.Κ. για την κοπή της πίτας του Συλλόγου


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Σ. Κεφαλλονιά, με μεγάλη την παρουσία των αθλητών όλων των τμημάτων του Συλλόγου και πολλών φίλων του.
Λίγο πριν την κοπή ο Γενικός Διευθυντής του Α.Σ.Κ. κ. Θανάσης Μουίκης, έκανε έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που έφυγε. 
Μιας χρονιάς που έφερε τεράστιες επιτυχίες στο Σύλλογο, τόσο από την ανδρική ομάδα, όσο και από τις υποδομές.
Ανέφερε τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο και ζήτησε την στήριξη της ομάδας από όλους.
Σύντομο χαιρετισμό έκαναν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλ. Παρίσης, ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Β. Κεκκάτος, ο Π.Σ. κ. Νικόλας Βαλλιανάτος και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης.
Εκ μέρους της βουλευτού κ. Θεοπεφτάτου χαιρέτησε την κοπή της πίτας ο εκπρόσωπος της, κ. Γ. Βαρούχας.
Την πίτα ευλόγησαν οι αρχιμανδρίτες κ.κ. Σπυρίδων και Κυπριανός και στη συνέχεια έγινε η κοπή από τον Γενικό Διευθυντή του Α.Σ.Κ. κ. Θανάση Μουίκη και μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους.
Τυχεροί της βραδιάς τέσσερα παιδιά από τις Ακαδημίες του Συλλόγου μιας και στο κομμάτι τους, έτυχαν τα τυχερά φλουριά (υπήρχαν τέσσερις πίτες στο τραπέζι).
Ήταν ο Χρ. Πλέσσας, η Αλκ. Στάβερη, η Μαργαρίτα Ραυτοπούλου και ο Μιχάλης Μπίτας που παρέλαβαν τα δώρα τους από τον Θαν. Μουίκη και αντιστοιχούσαν σε μια μπάλα μπάσκετ, μια δίμηνη συνδρομή για τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου και δυο δωροεπιταγές αξίες 75€ προσφορά του καταστήματος Istante στο Αργοστόλι.
Πραγματικά ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Α.Σ.Κ. και ιδιαίτερα στην ψυχή της ομάδας κ. θανάση Μουίκη για αυτά τα ωραία που ανιδιοτελώς προσφέρουν στα παιδιά μας και γενικότερα στον αθλητισμό του νησιού μας.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, επιτυχίες και την ανδρική ομάδα που πάει τρένο στην Α1, να την χειροκροτήσουμε πρωταθλήτρια στην κατηγορία της.
Όμως για να έχει επιτυχία, όπως ανέφερε και ο κ. Μουίκης η ομάδα χρειάζεται την στήριξη όλων μας!
















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου