Δευτέρα, Φεβρουαρίου 5

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα η κοπή της πίτας του Πυλαριακού (Εικόνες)

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, ο Πυλαριακός σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Ευφημίας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Το παρών έδωσαν οι παίκτες της ομάδας, μικροί και μεγάλοι, οι προπονητές, φίλοι και μέλη του συλλόγου, καθώς και σύσσωμο το νέο Δ. Σ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κύριος Θέμης Βαλσαμής Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., ο κος Αλυσανδράτος Γεράσιμος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κεφαλονιάς και ο κος Γάκης Μιχαήλ Αντιδήμαρχος Πυλάρου.
Ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, έκανε η γραμματέας του Πυλαριακού και Μυρτώ Αλυσανδράτου, η οποία αφού ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους χορηγούς της ομάδας, που βοηθάνε οικονομικά την προσπάθεια τους, αλλά και προσφέροντας το αθλητικό υλικό που απαιτείται.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος κος Δημήτρης Λιακόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πορεία της ομάδας.
Σύντομο χαιρετισμό έκαναν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Κεφαλονιάς κος Αλυσανδράτος Γεράσιμος, ο αντιδήμαρχος Πυλάρου κος Γάκης και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κος Θέμης Βαλσαμής.
Αμέσως μετά κόπηκαν οι πίτες από τον ποδοσφαιριστή και εκ των αρχηγών της ομάδας Νίκο Σταμούλη.
Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν, η μικρή Αμαλία Αλυσανδράτου και ο προπονητής της ανδρικής Κώστας Βιτωράτος, που κέρδισαν από ένα γούρι για τη νέα χρονιά.
Ευχόμαστε στην ομάδα του Πυλαριακού Καλή Χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες!
Εικόνες































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου