Τετάρτη, Ιανουαρίου 16

Ισάριθμες εντός έδρας ήττες για τις μικτές μας από τις πρωτοπόρες της Ε.Π.Σ. Ηλείας


Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ

           
Ήττες για τις μικτές μας Κ-14 και Κ-16 από τις αντίστοιχες της Ηλείας στα Φαρακλάτα
Ήττες για τις μικτές μας ομάδες Κ-14 και Κ-16, αφού σήμερα Τετάρτη 16/1 στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, γνώρισαν ισάριθμες ήττες στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, από τις αντίστοιχες τις Ε.Π.Σ. Ηλείας.
Η Κ-14 με σκορ 0-3 και η Κ-16 με σκορ 1-4 αντίστοιχα.
Η Κ-16 της Ηλείας με τη νίκη της αυτή παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου του βαθμολογικού πίνακα του 9ου ομίλου, αήττητη και με το απόλυτο 4Χ4. 
Το ίδιο ισχύει, όσον αφορά την κορυφή και για την Κ-14 που ανέβηκε στην 1η θέση, όμως με ένα παιχνίδι περισσότερο από την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.
        
Κ -14
  Αναλυτικά τα αποτελέσματα
α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης - Ε.Π.Σ. Ηλείας
0 - 3
2.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
Αναβολή
        
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ  0-3
Ήττα για την Κ-14
Σε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, σήμερα το πρωί, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, η μικτή Κ-14 της Ηλείας, καλύτερη της αντίστοιχης γηπεδούχου της Κεφαλονιάς, διατηρώντας το αήττητο, πέτυχε μια σημαντική νίκη, την δεύτερη φετινή στο πρωτάθλημα, επικρατώντας τελικά με σκορ 0-3. 
Μια νίκη που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει για την πρωτιά στον όμιλο, μιας και με ένα παιχνίδι περισσότερο, άφησε πίσω της από την κορυφή τη Μεσσηνία, της οποίας το παιχνίδι της στη Ζάκυνθο αναβλήθηκε.
Να θυμίσουμε εδώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει διάρκεια 70' (35Χ2).
Φάσεις και γκολ
Με τη συμπλήρωση 10' αγώνα, ο Μεσολωράς με μια φανταστική απόκρουση θα κρατήσει το "0" για την εστία του στο κοντινό πλασέ του Παλούμπη, μετά από την σέντρα του Χασομέρη από δεξιά.
Στο 14', οι γηπεδούχοι θα απαντήσουν με ένα σουτ του Θεοδωρόπουλου να καταλήγει ελάχιστα έξω από την εστία και το αριστερό δοκάρι του Σίνου.
Νέα εντυπωσιακή επέμβαση από τον Μεσολωρά στο 18', αφού θα πέσει στην αριστερή του γωνία και θα διώξει πολύ δύσκολα την μπάλα κόρνερ στο διαγώνιο σουτ, μέσα από την περιοχή και δεξιά του Παλούμπη και πάλι.
Και στο 24', η Ηλεία θα πάρει το προβάδισμα, όταν ο Αλτάνης με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ, από τα όρια της περιοχής, θα περάσει την μπάλα πάνω από τον Μεσολωρά και θα την στείλει στα δίχτυα του για το 0-1.
Στο 31' μάλιστα οι φιλοξενούμενοι θα έχουν δοκάρι, με το σουτ του Αλτάνη να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια οι αμυντικοί να διώχνουν σε κόρνερ. 
Το κόρνερ θα εκτελεστεί από τον Τσαγρή και ο Δουλαβέρης με κοντινή κεφαλιά στο β' δοκάρι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας έτσι το 0-2 της ομάδας του.
Ο Μεσολωράς, που σήμερα ήταν εντυπωσιακός, στο 35' θα πραγματοποιήσει νέα σπουδαία απόκρουση στο σουτ του Δουλαβέρη, μέσα από την περιοχή και θα διατηρήσει το 0-2.
Αυτό το 0-2 θα είναι και το σκορ των πρώτων 35' στο παιχνίδι των Φαρακλάτων.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50' ο Τσάλας θα κάνει ένα πανέμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μεσολωράς με υπερένταση θα την πετάξει κόρνερ, πάνω από την εστία του.
Στο 68' ο Γιώργο που είχε περάσει αλλαγή κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων, θα σώσει με τα πόδια στη δεξιά του γωνία, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ, στο κοντινό πλασέ του Αλτάνη.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-2 θα είναι το τελικό στο παιχνίδι, ο Δουλαβέρης ακριβώς με τη λήξη (δεν έγινε ούτε σέντρα) με ένα καταπληκτικό σουτ, έξω από την περιοχή και δεξιά θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Γιώργο για το τελικό 0-3!
Διαιτητής ο κ. Ε. Σαφαρίκας με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Σωτηρόπουλο και Ορ. Παπαδημητρίου από την Αχαία.  
Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Σπ. Παπαδάτος), Μεσσολωράς (61' Γιώργο), Βώρος, Συριάτος, Κάκιας, Φουρνιέ, Σπυράτος, Δρακουλόγκωνας (66' Παπαδάτος), Καμπανός (59' Τσιλιμιδός), Σοφιανός (66' Καραχρήστος),  Καρίμ-Καμινάρης (36' Φίλιππας), Θεοδωρόπουλος.
Ε.Π.Σ. Ηλείας:(Αντ. Χρυσανθακόπουλος), Σίνος (66' Δημητρακόπουλος), Παναγιωτακόπουλος, Τσαγρής (62' Παναγόπουλος), Παρασκευόπουλος, Καραχρήστος, Φωτόπουλος (62' Χριστόπουλος), Χασομέρης, Τσιάνας (59' Γιαννόπουλος), Παλούμπης, Δουλαβέρης, Αλτάνης.
        
Η  βαθμολογία της Κ-14
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. Ηλείας
4
10 - 3
8
2.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας 
3
8 - 0
7
3.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης
4
3 - 12
3
4.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
3
5 - 11
1
        
Κ - 16
Αναλυτικά τα αποτελέσματα 
α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης - Ε.Π.Σ. Ηλείας
1 - 4
2.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
Αναβολή
        
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. Ηλείας  1-4
Ήττα αμέσως μετά και για την Κ-16
Στο παιχνίδι που ακολούθησε, αμέσως μετά η Κ-16 της Κεφαλονιάς, αν και προηγήθηκε με το "καλημέρα" με ένα εντυπωσιακό γκολ, δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από τους αντίστοιχους, πρωτοπόρους, της Ε.Π.Σ. Ηλείας με σκορ 1-4.
Οι φιλοξενούμενοι, ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έδειξαν ότι δικαίως βρίσκονται στην κορυφή του 9ου ομίλου διατηρώντας το αήττητο με το απόλυτο 4Χ4!!!
Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε, αν και οι φάσεις, πέραν των 5 τερμάτων ήταν λιγοστές, ένα καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και τους φιλοξενούμενους, δίκαια νικητές να κάνουν ένα βήμα παραπάνω στο στόχο τους, που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.
Φάσεις και γκολ
Πριν συμπληρωθεί καλά - καλά το 1' στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι σε μια πολύ ωραία συνεργασία από δεξιά Κουρκουμέλη - Λουκάτου, ο τελευταίος με ένα φανταστικό σουτ στην κίνηση θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα του Στάμου για το 1-0. Ένα γκολ που είναι το πρώτο που δέχεται η ομάδα της Ηλείας στο φετινό πρωτάθλημα.
Πέρασαν 35' για να έρθει η ισοφάριση των φιλοξενουμένων και μάλιστα από το πουθενά, όταν ο Πλαστουργός θα κάνει ένα σουτ, όχι ιδιαίτερα δυνατό εκτός περιοχής, ο Παπαγεωργίου δεν κάνει καλή εκτίμηση της πορείας της μπάλας η οποία θα καταλήξει στα δίχτυα του για το 1-1.
Έτσι οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια ισόπαλες με σκορ 1-1.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι θα μπουν δυνατά και στο 48' θα κάνουν την ανατροπή και το 1-2 με κοντινή κεφαλιά του Κάρδαρη, ύστερα από εκτέλεση φάουλ από αριστερά του καλύτερου παίκτη του γηπέδου Δημ. Κουζή.
Στο 57', ο Κουζής που σήμερα μοίραζε γκολ, θα βγάλει μια καταπληκτική σέντρα στην περιοχή και ο Πλαστουργός με κοντινή προβολή, δεν δυσκολεύεται να πετύχει το 1-3 και ουσιαστικά να "κλειδώσει" και τη νίκη της ομάδας του.
Το τελικό 1-4 για τους πρωτοπόρους του 9ου ομίλου θα έρθει στο 68' με τον Κουζή και πάλι από αριστερά να βγάζει την πάσα στην περιοχή για τον πλαστουργό, αυτός θα κάνει το πλασέ, ο Παπαγεωργίου αποκρούει προσωρινά και ο Κάρδαρης σε κενή εστία εύκολα με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 75'. Ο Φωής για τους γηπεδούχους εκτελεί το κόρνερ από αριστερά στο α' δοκάρι, εκεί ο Καβαλλιεράτος θα πιάσει την κεφαλιά, όμως η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ, από το δεξί δοκάρι του  Πετρόπουλου.  
Διαιτητής ο κ. Ν. Χρονάς με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Σωτηρόπουλο και Ορ. Παπαδημητρίου από την Αχαία.
Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Δ. Λιονάτος),Παπαγεωργίου, Πολυχρονάτος, Φωής, Καβαλλιεράτος, Γασπαρής, Μαρούλης (49' Μπουγάς), Κούρτι, Καραντινός (53' Ζαχαράτος), Λουκάτος (72' Μπαλάσκας), Κουρκουμέλης, Βιτωράτος.
Ε.Π.Σ. Ηλείας:(Αντ. Χρυσανθακόπουλος), Στάμος (69' Πετρόπουλος), Κουζής (69' Κωστόπουλος), Γιαννόπουλος, Ρουμελιώτης, Πλατής (69' Σπηλιόπουλος), Παρασκευόπουλος (69' Μπατζάλης), Πλαστουργός, Φερεκίδης, Θεοδωρόπουλος, Αντύπας, Κάρδαρης.
** Στα άλλα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου στη Ζάκυνθο:
Κ-14  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας  Αναβολή
Κ-16  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας  Αναβολή
        
Η βαθμολογία της Κ-16
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. Ηλείας
4
9 - 1
12
2.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας 
3
6 - 2
6
3.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης
4
5 - 11
3
4.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
3
1 - 8
0
        
Η επόμενη αγωνιστική
(5η 23/1/2019)
α/α
Αγώνας
1.
Ε.Π.Σ. Ηλείας – Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
2.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας - Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Θα ακολουθήσουν μεγάλα φωτορεπορτάζ και από τα δύο παιχνίδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου