Τρίτη, Ιανουαρίου 15

Στην Καλλιθέα ο Μάκης Βουκελάτος... Ανακοινώθηκε πριν από λίγο


Στην ομάδα της Καλλιθέας, μέχρι το καλοκαίρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κεφαλονίτης ποδοσφαιριστής Μάκης Βουκελάτος, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και καταξιωμένου προπονητή Θόδωρου.
Ο Μάκης, μετά την Κεφαλονιά και τον Παγκεφαλληνιακό συνέχισε στις ακαδημίες του Πανιωνίου, όπου ύστερα από τις καταπληκτικές του εμφανίσεις σε αυτές κλήθηκε στην ανδρική ομάδα και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό  συμβόλαιο αγωνιζόμενος σε περισσότερα από 10 παιχνίδια της επαγγελματικής κατηγορίας με τους «κυανέρυθρους».
Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στον Πλατανιά, όπου για δικούς του λόγους δεν συμμετείχε στην ομάδα.
Αγωνίζεται σαν ακραίος αριστερός επιθετικός και διακρίνεται για την άψογη τεχνική του, ενώ έχει καλή επαφή με τα δίχτυα και το σκοράρισμα.
Να αναφέρουμε εδώ ότι, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε πολλές προτάσεις, ακόμη και ομάδων μεγαλύτερης κατηγορίας, όμως αυτός προτίμησε τη νέα του ομάδα, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και τη νέα περίοδο να είναι έτοιμος για το επόμενο "λιμάνι" στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Τον Κεφαλονίτη ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε επίσημα σήμερα η Καλλιθέας, η οποία αγωνίζεται στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ας δούμε τι λέει η ανακοίνωση:
«Η Καλλιθέα ανακοινώνει την απόκτηση του Γεράσιμου Βουκελάτου, η μεταγραφή του οποίου ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί.
Ο Γεράσιμος Βουκελάτος είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές του Πανιωνίου, όπου και έγινε για πρώτη φορά επαγγελματίας. Πέρυσι αγωνιζόταν στον Πλατανιά Χανίων, όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός από τον Πανιώνιο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας καταγράψει 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League και το Κύπελλο Ελλάδας.
Η Διοίκηση της Καλλιθέας τον καλωσορίζει στο σύλλογο!!!»

1 σχόλιο:

  1. Καλή επιτυχία Γερασιμε. Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλη κ υγειη ποδοσφαιρικη χρονια κ η νέα σου ομάδα να είναι ένα σκαλοπάτι για να επιστρέψεις εκεί που ανηκεις, στη "μεγαλη κατηγορία". (Δ.κ Σ. Καππατος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή