Σάββατο, Ιανουαρίου 5

Ενίχυσε την άμυνα της με μια σπουδαία μεταγραφή η Εύγερος


Μας έχει συνηθίσει η Εύγερος στις μεγάλες μεταγραφές ντόπιων αστέρων. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη μια ακόμη, που μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις στην ομάδα του Χρ. Παπαναστασάτου, προκειμένου να πετύχει στους φετινούς της στόχους.
Οι Φαρακλάδες έκαναν σήμερα δικό τους, έναν από τους καλύτερους ακραίους αμυντικούς στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Πρόκειται για τον Τάσο Κλειτογιάννη, ο οποίος υπέγραψε σήμερα το νέο του δελτίο στους «πορτοκαλί», προερχόμενος από τα Διλινάτα.
Πέρυσι είχε κάνει ένα σπουδαίο πρωτάθλημα με τη φανέλα της ομάδας του "μεγάλου χωριού", πετυχαίνοντας μάλιστα 4 γκολ, ενώ φέτος λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τις προπονήσεις και δεν συμμετείχε στις δραστηριότητες της.
Ο Κλειτογιάνης, είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται σε θέση αριστερού ακραίου αμυντικού και στα 31 χρόνια θέλει να γίνει ο ηγέτης της νέας του ομάδας, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στο κάτι παραπάνω που επιδιώκει φέτος η Εύγερος.
Έχει αγωνιστεί σε αρκετές τοπικές ομάδες με πρωταγωνιστικό ρόλο, μεταξύ των οποίων οι Κεφαλληνιακός, Ολυμπιακός Κεφαλονιάς, Λειβαθώ, Α.Ο.Κ.Ι., Παγκεφαλληνιακός και φυσικά τα Διλινάτα.
Η μεταγραφή αυτή ήταν μια προσωπική επιλογή του προπονητή της Ευγέρου Χρ. Παπαναστασάτου, ο οποίος στηρίζει πολλά στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου