Πέμπτη, Ιανουαρίου 3

Λαμπερή βραδιά η αποψινή στον «Κέφαλο» από τον Α.Ο. Φωκάτων με την ευκαιρία της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του


Σε μια γεμάτη αίθουσα στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος», από φίλους, μέλη και αθλητές του Α.Ο. Φωκάτων, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η φετινή γιορτή για το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας του δραστήριου Συλλόγου της Λακήθρας.
Για ακόμη μία φορά η συγκεκριμένη γιορτή μας επιφύλαξε ευχάριστες εκπλήξεις και όμορφες στιγμές, δείγμα το πόσο σοβαρή δουλειά γίνεται στα τμήματα των Φωκάτων, τόσο στο αθλητικό κομμάτι, όσο και στο πολιτιστικό.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη ομιλία του προέδρου κ. Νίκου Φωκά που ως είθισται, μετά τον αρχικό χαιρετισμό και τις καθιερωμένες ευχές για μια καλή χρονιά με υγεία για όλους, έκανε έναν σύντομο απολογισμό για τα πεπραγμένα της περυσινής χρονιάς και των δραστηριοτήτων του Συλλόγου.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλ. Παρίσης, οι αντιδήμαρχοι τουρισμού κ. Ε. Κεκκάτος, Λειβαθούς κ. Ηλίας Κουρκουμέλης, ο επίτιμος πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά κ. Β. Ρουχωτάς και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμής, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται εδώ, αλλά και για το αθλητικό - πολιτιστικό και φιλανθρωπικό έργο του Α.Ο. Φωκάτων, εκθειάζοντας την προσπάθεια που καταβάλει ο πρόεδρος και "ψυχή" της ομάδας Νίκος Φωκάς, υποσχόμενοι να βοηθήσουν στη λύση των μεγάλων προβλημάτων που υπάρχουν σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού μας.
Αρχικά θέση στη σκηνή πήρε η παιδική μαντολινάτα και η χορωδία Λειβαθούς όπου τραγούδησαν εορταστικά άσματα.
Αμέσως μετά τα χορευτικά του Συλλόγου, με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων του, μικρών και μεγάλων, τα οποία μάγεψαν με τις χορευτικές τους ικανότητες και για τον λόγο αυτό καταχειροκροτήθηκαν.
Συνέχεια επί της οθόνης και την παρουσία, από video wall των καλύτερων στιγμών μέσα από τις δραστηριότητες του Συλλόγου την χρονιά που έφυγε.
Και σε αυτή την εκδήλωση η συμμετοχή των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ., αλλά και των νοικοκυρών του Συλλόγου, ήταν καταλυτική, αφού φρόντισαν να είναι όλα άψογα με το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει με το παραπάνω.
Τέλος, σειρά πήρε το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία ευλόγησε και έκοψε με τον πρόεδρο Νίκο Φωκά και τους παριστάμενους αθλητές χορευτές του Συλλόγου, ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριος.
Τυχερή της βραδιάς ήταν η μικρή Φωτεινή Μοσχοπούλου, μέλος του χορευτικού του Συλλόγου, αφού στο δικό της κομμάτι βρέθηκε το φλουρί στο οποίο αντιστοιχούσε σε ένα γούρι, προσφορά του χρυσοχοείου "Φωκάς".
Με όλα αυτά έπεσε η αυλαία μιας ακόμη εντυπωσιακής εκδήλωσης από τον Σύλλογο της Λακήθρας, και τον πρόεδρο του κ. Νίκο Φωκά, εμφανώς ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα της βραδιάς, να δίνει ραντεβού για την επόμενη χρονιά, αλλά και τις πολλές και ποικίλες φετινές δραστηριότητες που ακολουθούν μέσα στο 2019.
Τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους την εκδήλωση εκτός των παραπάνω οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Σπ. Σαμούρης - Νικ. Σκλάβος - Αντ. Γεωργόπουλος και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Γερ. Καραντινός.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Ιδιαίτερα στο Σύλλογο των Φωκάτων, κάθε επιτυχία στην προσπάθεια του, τόσο στον αθλητικό, όσο και τον πολιτιστικό τομέα!
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από την βραδιά των Φωκάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου